KLUP

Jaja, het is weer zover: Rotterdam is een pop-up store rijker! Op zaterdag 18 juli is KLUP Kollektief geopend. Kleine Rotterdammer is er meteen een kijkje gaan nemen.

KLUP

Wat krijg je als je drie Rotterdamse ondernemers bij elkaar zet? Juist! Een heel mooi concept! Voor KLUP hebben de gezichten achter kledingmerk Little Indians, slowjuicers Sajoer en SUE (zoet zonder suiker) de krachten gebundeld. En het resultaat mag er zeker zijn! Want in de Karel Doormanstraat is een super fijne plek ontstaan waar je goed kunt shoppen en relaxen.

KLUP

Gezond!
Bij KLUP kun je naast toffe merkjes kleding en accessoires terecht voor een drankje en lekkere bite. Sajoer verzorgt hier de verse sappen. Deze worden bereid in de slowjuicer waardoor alle vitamines en gezonde ingrediënten behouden blijven. Trek in iets te eten erbij? Dan heeft SUE wat lekkers voor je, en ook nog eens suikervrij.

KLUP

En dan de merkjes…
Ik noemde al even de kleding en accessoires die verkocht worden bij KLUP. Wat dacht je van onder andere Kirsty Nagel en Blake Seven? En natuurlijk mag ook de coole kinderkleding van Little Indians niet ontbreken.

Dus, heel snel naar de Karel Doormanstraat! KLUP is te leuk om geen bezoek te brengen.