Wist jij dat jaarlijks 60.000 Nederlandse kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren omdat hun ouders daar geen geld voor hebben? Stichting Jarige Job zet zich in voor deze kinderen door hen een verjaardagsbox ter waarde van €35,- aan te bieden. Hier zit alles in om een kindje een onvergetelijke dag te bezorgen. En ook jij kunt nu iets tofs doen voor Stichting Jarige Job!

Stichting Jarige Job

Je leest het hierboven al: Stichting Jarige Job is niet zomaar een stichting. Afgelopen najaar ben ik er met wat dames geweest om verjaardagsboxen in te pakken en wow, wat heeft deze middag veel indruk op me gemaakt. Want dat er in Nederland zoveel kinderen zijn die op hun verjaardag ‘ziek’ thuis blijven omdat zij hun verjaardag niet kunnen vieren, daar werd ik echt een beetje stil van. Het lijkt me verschrikkelijk dat mijn kinderen niet naar school durven omdat ze niets hebben om te trakteren. In de box zit van alles om van een kinderverjaardag een onvergetelijk dag te maken: bakmix voor cakejes, slingers, natuurlijk een traktatie voor op school én cadeautjes.

Inkleur uitnodigingen en enveloppen

Hoe tof is dit: Enveloppenland.nl heeft speciaal voor Jarige Job inkleur uitnodigingen en enveloppen ontwikkeld. Kinderen kunnen met deze enveloppen en uitnodigingen hun eigen creativiteit de vrije loop laten en de uitnodigingen en enveloppen inkleuren zoals ze zelf willen. Verstuur de originele uitnodigingen en enveloppen vervolgens naar opa en oma of naar vriendjes en vriendinnetjes en de eerste stap naar een mooi feestje is gezet. Van de opbrengst doneert Enveloppenland.nl vervolgens 10% aan het Rotterdamse Jarige Job, zodat meerdere kindjes uiteindelijk een fijne verjaardag kunnen vieren.

Stichting Jarige Job

Wil jij de uitnodigingen en enveloppen ook bestellen of het ruime assortiment van Enveloppenland.nl bestellen? Dat kan hier! Je bestelt alles gemakkelijk per stuk en je kunt zelfs nog customizen met inkleur sluitzegels. Mooi toch? En wil je meer weten over de stichting? Bekijk dan hier de website van Jarige Job.

Ik kan dit mooie initiatief alleen maar toejuichen en hoop oprecht dat Jarige Job heel veel kindjes een onvergetelijke verjaardag kan bezorgen.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Enveloppenland.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren