Hoe cool is dit, twee papa’s die samen babyverzorgingslijn NAÏF hebben opgericht omdat zij vonden dat het beter kon. Kleine Rotterdammer is fan van deze fijne producten!

NAÏF is in 2012 opgericht door de toen nog papa’s in spé Jochem en Sjoerd. Met baby’s op komst zijn zij zich gaan verdiepen in verzorgingsproducten en kwamen zij al snel tot de ontdekking dat kwaliteit niet altijd voorop stond. Dat moest anders! En met dat idee zijn zij NAÏF gestart.

NAÏF bestaat inmiddels uit een lijn van 7 verschillende producten die je prima dagelijks kunt gebruiken bij de verzorging van je kindje. Denk hierbij aan shampoo, bodylotion, wasgel, vette crème, babyolie, billencrème en badolie. Alle producten zijn ontwikkeld onder toeziend oog van de beste dermatologen op het gebied van babyverzorging en geschikt voor de tere babyhuid. De producten zijn gemaakt van natuurlijke oliën en extracten, zoals avocado, macadamia en amandelolie. Alle ingrediënten die niet goed zijn voor jou, je kindje of de natuur, zijn buiten beschouwing gelaten.

Zelf merk ik dat de echte Kleine Rotterdammer van reguliere verzorgingsproducten snel een droog en schraal huidje krijgt. De producten van NAÏF zijn daarom echt een uitkomst. En fijn voor de mama’s, het ruikt nog lekker ook.

NAÏF is in Rotterdam onder andere te koop bij klein beginnen & GROOOT, de Bijenkorf, Marqt, Datte & Die en Apotheek Dorpsweg. Ga voor meer informatie naar www.naifcare.com.