Het lukt me niet, bij klein beginnen & GROOOT naar binnen gaan en helemaal niéts kopen. Kennen jullie deze toffe Rotterdamse geboorte en kinderwinkel al?

klein beginnen & GROOOT is gevestigd in de Hartmanstraat, een zijstraat van de bekende Witte de With. Aangespoord door enthousiaste collega’s ben ik hier tijdens mijn zwangerschap eens gaan kijken. En ja hoor: verkocht. Meteen. Van de accessoires voor in de kinderkamer tot het speelgoed en van de babykleding tot de zwangerschapskleding: klein beginnen & GROOOT heeft al het moois bij elkaar verzameld.

Voor de allerkleinsten tref je er merken aan als Kidscase, Imps & Elfs en sinds kort ook Daddy Proof Kidswear. Voor kindjes vanaf maat 92 is er volop stoere kleding te vinden van Bellerose, American Outfitters en Scotch Shrunk & R’Belle. En ben je op zoek naar leuke cadeautjes, moois voor in de kinderkamer of accessoires voor de aankleding? Dan ben je bij klein beginnen & GROOOT aan het juiste adres. Alle producten zijn hip en kwalitatief erg goed. En ook aan de mama’s in spé is dus gedacht: zij kunnen hier goed slagen voor zwangerschapskleding van onder andere Mamalicious en Queen Mum.

Kortom: een bezoek aan klein beginnen & GROOOT is de moeite waard! Maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben als je met volle tassen naar buiten loopt…

klein beginnen & GROOOT, Hartmanstraat 24-26, Rotterdam
www.kleinbeginnen.nl

Foto: website klein beginnen & GROOOT