Afgelopen weekend waren wij bij Westerkaatje in Rotterdam-Noord. En ik weet het zeker, hier gaan we heel snel nog een keer naartoe!

Tja, dacht ik. Dat we hier nog niet eerder zijn geweest. Want wat was Westerkaatje leuk! Het viel me allereerst op dat de sfeer zo relaxt was. Gezellig druk, vriendelijk personeel, een mooi interieur en veel licht. Kijk, daar houd ik van.

Westerkaatje

Westerkaatje in Noord

De locatie in Noord is één van de twee Rotterdamse vestigingen. Je kunt er van dinsdag tot en met zondag terecht voor lunch, borrel of diner. En voor goede koffie met iets lekkers erbij natuurlijk. Wij waren aan het einde van de middag bij deze hotspot en hebben geproefd van allemaal verschillende hapjes. Het was zó lekker, het smaakte naar meer!

Westerkaatje

Kindvriendelijk restaurant

Ik vind Westerkaatje zeker geschikt om met kinderen te bezoeken. Voor de kids is er een kleine speelhoek met veel speelgoed aanwezig. Ook staan er meerdere kinderstoelen, altijd fijn. Wat de kaart betreft, is er ook aan kinderen gedacht. Tijdens de lunch kunnen ze bijvoorbeeld een tosti eten en in de avond een kleine pizza of pasta met een ijsje. Er is helaas geen aparte ruimte om te verschonen aanwezig, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken.

Westerkaatje
Ben jij wel eens bij Westerkaatje geweest? Ik ben heel erg benieuwd wat jouw ervaringen zijn met deze hotspot! Laat het weten in een reactie onderaan dit bericht.

Wil je meer informatie? Bekijk dan hier de website van Westerkaatje.