Het Hemelvaartweekend staat voor de deur en voor velen betekent dit een kleine vakantie. Zeker met dit lekkere weer geen straf, lijkt me zo. En ook in het Rotterdamse is er voor iedereen die de stad niet uitgaat, genoeg te doen. Kleine Rotterdammer zet de must-do’s voor de komende dagen voor je op een rij. 

3 x doen in het weekend van Hemelvaart

Hotspot Baker’s Dough

Het is je vast niet ontgaan: de eerste cookie dough bar van Nederland is geopend, en wel in de Rotterdamse Pannekoekstraat. Hoe gaaf: een hotspot waar je koekjesdeeg kunt bestellen én opeten… Dit moet wel een groot succes worden! Baker’s Dough is op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Swan Shopping Night – 26 mei

Vind jij shoppen in het Zwaanshalskwartier ook zo leuk? Ga dan op vrijdagavond tussen 17.00 en 22.00 uur zeker even naar de Swan Shopping Night! De leukste winkels zijn geopend en als je trek hebt, schuif je net zo makkelijk aan bij Bertmans of Destino. Meer weten? Bekijk hier de Facebook-pagina van de Swan Shopping Night.

Stadsfestival Op z’n Rotterdams – 26 tot en met 28 mei

Van vrijdag tot en met zondag vindt de derde editie van het Stadsfestival Op z’n Rotterdams plaats in de binnenstad. Tijdens Stadsfestival Op z’n Rotterdams staat de binnenstad in het teken van muziek, dans, theater, kunst en culinaire verwennerij. In het hele centrum is van alles te beleven en te zien en het winkelend publiek wordt verrast met activiteiten en bijzonderheden. Winkeliers in de binnenstad bieden de bezoekers tijdens het feestelijke weekend een speciale aanbieding.  Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Stadsfestival Op z’n Rotterdams.

Heb jij tips om dit lijstje mee aan te vullen? Deel het met ons in een reactie onder dit bericht!

Fotocredits: Baker’s Dough