Hus-watte? Nou gewoon, Huszar. Oftewel: één van mijn favoriete restaurants om met kids te gaan eten. Je moet er wel even voor naar Delft, maar dan heb je ook wat.

Huszar in Delft

Als je in 4 weken tijd 2 keer bij hetzelfde restaurant gaat eten, dan weet je dat het er leuk is. En zo was het ook met Huszar, mijn nieuwe liefde wat kindvriendelijke restaurants betreft. De eerste keer waren de man en ik er alleen met Ruben, afgelopen zondag namen we Boris ook mee. Normaal is uiteten gaan de kleine meneer een behoorlijke uitdaging (lees: alleen maar rondbanjeren door het restaurant en alles behalve stil willen zitten in de kinderstoel), maar bij Huszar durfden we het wel aan. Met een fijne menukaart voor kids (ook voorzien van kindergerechten waar ík als moeder blij van word) en een speelhoek kan het niet missen.

Kindvriendelijk restaurant in Delft

En daar zaten we dan. Vooraf gereserveerd, verteld dat we met 2 kleine kinderen kwamen en daarom een tafel bij de speelhoek gekregen. Met uitzicht op ons kroost konden wij zelf ook even rustig zitten. Wijntje erbij, niets meer aan doen! Het eten werd snel bezorgd, de burgers waren heerlijk en de kids waren na hun maaltje ook weer helemaal voldaan. Ook fijn: voor de allerkleinsten is er een verschoonplek en er zijn genoeg kinderstoelen aanwezig. En mocht je het je afvragen, Huszar is ook voor de lunch geopend

Nog meer leuks in Delft

En als je dan toch in Delft bent, is er nog meer leuks te doen! Wij komen zelf graag bij KEK Delft, Jans, Zondag en de nieuwste aanwinst Mint Kids Conceptstore. Over laatstgenoemde: binnenkort meer op de blog!

Huszar, Hooikade 13, Delft

Wil je meer weten over kindvriendelijke restaurants in Rotterdam? Lees dan ook eens de artikelen ‘De leukste restaurants met speelhoek‘ of  ‘9 keer dineren met kids in Rotterdam‘. 

En sorry, er staat dus maar 1 foto bij dit artikel. Het was er zo leuk, dat ik verder niet meer aan foto’s maken toe ben gekomen…

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren