Een tijdje geleden mochten we gaan lunchen bij het nieuwe WES eetttentje in Rotterdam Noord. En wat een feestje was het zeg, dit is echt een prima plek om met kids naartoe te gaan!

Alles in één

Een koffiehuis, restaurant én fijne hang-out in één, dat is WES eettentje aan de Benthuizerstraat. Sinds 2018 is deze fijne hotspot een feit en WES is met recht een aanwinst voor de buurt te noemen. Op de kaart tref je gerechten uit de Joods-Perzische keuken aan voor het ontbijt, de lunch, borrel of diner. En wie denkt dat deze keuken een tikje ingewikkeld is met kids, heeft het mis. Ook tosti’s, soepjes en bagels sieren de kaart. Omdat we geen keuze konden maken uit alle heerlijke gerechten, werd het een 12-uurtje met linzensoep, een bloemkoolkroket, salade en Turks brood. Een goeie zet, want wat was het lekker!

WES Rotterdam

Met kinderen naar WES eettentje

Ruben nam zijn vriendinnetje mee naar WES en die twee hebben zich prima vermaakt. We zaten boven op de grote bank, tegenover een kast met genoeg speelgoed voor meerdere kinderen. WES heeft daarnaast nog verschillende knusse hoekjes waar je prima met kids kunt zitten. Ben je met de kinderwagen? Dan zoek je beneden bij de bar een fijn plekje.

Kortom: ons bezoek aan WES was meer dan geslaagd! Ik ben verliefd geworden op deze fijne, lichte hotspot waar je écht heel lekker kunt eten met kids. En ben je nog op zoek naar een leuke plek in Rotterdam waar je kunt brunchen? Ook dan zit je goed bij WES.

WES eettentje brunch Rotterdam

WES eettentje, Benthuizerstraat 94a, Rotterdam.

Fotocredits: de bovenste twee foto’s zijn gemaakt door Titia Hahne. De onderste foto is gemaakt door Mitchell van Voorbergen.