Dit plekje kan niet ontbreken bij Kleine Rotterdammer! Alfredo’s Taqueria is namelijk een super gezellig Mexicaans restaurant vol kleur, vrolijke vlaggetjes en een knaller van een roze trap! Het is een ruim restaurant met een heerlijke achterplaats/stadstuin waar je met zonnig weer aan picknicktafels kunt borrelen of eten. Door de ruimte is het een perfecte plek om je kinderen rond te laten huppelen. 

Lunch bij Alfredo’s Taqueria

Ook als lunchplek is dit Alfredo’s Taqueria een aanrader omdat het er rustig is waardoor je snel wordt geholpen. Daarnaast ben je er even weg bent uit alle drukte van de stad. Op de lunchkaart staat een aantal Mexicaanse sandwiches die echt verrukkelijk smaken. Onze favoriet: de sandwich met Fried Chicken.

Alfredo's Taqueria
Alfredo's Taqueria

Ideaal voor kinderen

Kom je er ’s avonds een hapje eten, dan is het menu met dineropties ook kort en overzichtelijk, iets wat ik zelf altijd erg prettig vind. Je kunt kleine taco’s bestellen of burrito’s. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat bij en er zijn ook genoeg vegetarische opties. Omdat de gerechten klein zijn, zijn de porties perfect voor kinderen en is het leuk om van alles met elkaar te delen. Zo heb je een hele tafel vol Mexicaans lekkers om samen van te smullen. Vergeet vooral niet om vooraf te beginnen met nacho’s. Daar is iedereen toch gek op?

Alfredo's Taqueria

Vind je het leuk om na een gezellige dag Rotterdam gewoon even wat te drinken met een klein borrelhapje? Dan ben je bij Alfredo’s Taqueria ook aan het goede adres. Ik zou dan heerlijk ploffen op de lange bank met kussens of met mooi weer in de achtertuin!

Alfredo's Taqueria
Alfredo's Taqueria

Als de buikjes gevuld zijn neem daarna dan even een kijkje bij Lou-La. Een leuke winkel naast Alfredo’s met kinderkleding, sieraden voor de mama’s & andere hebbedingen voor jong en oud.
Alfredo’s Taqueria, Goudsesingel 204, Rotterdam