Als moeder heb je het er vast ook wel druk mee: het draaien van wasjes! Denk je net een hele stapel te hebben weggewerkt, ligt er alweer een nieuwe voorraad wasgoed op je te wachten. Maar geen zorgen, want met de Hay Laundry Basket Wasmand wordt was opruimen een eitje. En nog meer goed nieuws: jij kunt deze design wasmand nu winnen!

HAY

Ik vind alle producten van HAY dus echt te gek. Mooi ontworpen, tijdloos design, fijne kleuren en een hele goede kwaliteit. Beetje bij beetje wordt mijn verzameling van dit designmerk groter en deze mooie wasmand, ontworpen door Big-Game, mocht niet in huis ontbreken. En eerlijk is eerlijk, de Laundry Basket is ook nog eens heel handig in gebruik. Waar ik voorheen altijd stapeltjes maakte op het bureau in de werkkamer, verdwijnen de schone stapels wasgoed nu in de wasmand en daarna meteen in de kast. Zo blijft de werkkamer een stuk opgeruimder, ligt alles netjes in de kast en lijkt de berg wasgoed ineens een stuk minder. Ook handig met droog weer: ik draai een wasje, het natte goed gaat in de wasmand en ik hang het buiten te drogen. Helemaal niet vervelend om daar wat hulp van deze knapperd bij te krijgen.

Hay Laundry Basket wasmand

Win jij de Laundry Basket van HAY?

Jaja, Kleine Rotterdammer mag dus zo’n mooie wasmand verloten! Ben jij de gelukkige winnaar? Het enige wat je hoeft te doen, is een reactie achterlaten onder dit bericht en vertellen waarom jij deze Laundry Basket zou willen winnen. Meedoen kan tot en met maandag 28 oktober, de winnaar ontvangt uiterlijk woensdag 30 oktober persoonlijk bericht.

Heb je niet gewonnen, maar ben je op zoek naar een mooie wasmand? Bekijk dan de website van MisterDesign voor meer Opbergmanden.

Good luck!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Volg MisterDesign op Instagram voor fijne design-inspiratie!

Laat jij je reactie achter onder dit bericht? Het kan even duren voordat deze zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen.