Ik houd ervan om mooie spulletjes te verloten. En zeker als het zo’n mooie vaas van Hay is. Ga jij er vandoor met dit kekke roze exemplaar die ik namens MisterDesign mag weggeven?

Win jij deze mooie vaas van Hay?

Staat goed op iedere tafel en elk kastje: deze mooie HAY Moroccan Vaas Small in de kleur roze. Ik gebruik ‘m nu voor tulpen (dé tijd van het jaar!) en ik kan me zomaar voorstellen dat heel veel bloemen het goed doen in deze knapperd. Deze vaas is een ontwerp van het bekende HAY Studio en dat zie je meteen: een strak, minimalistisch design met oog voor detail en in mooie, moderne kleuren. Deze vaas is gemaakt van gerecycled glas, handgeblazen en beschilderd in Marokko, vandaar de naam. De vaas is er niet alleen in het roze, maar je kunt ‘m ook in allerlei andere kleurstellingen kopen. Leuk om een setje bij elkaar te sparen, toch?

Hay vaas

Ben jij de gelukkige winnaar?

In samenwerking met mijn favoriete design webshop MisterDesign mag ik één van jullie blij maken met een roze Moroccan vaas van het mooie HAY. Wil je vast wel winnen, nietwaar? Kans maken is heel simpel. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij deze mooi vaas ter waarde van €45,- zou willen winnen. Doe dit uiterlijk donderdag 28 februari 2019. De winnaar ontvangt op vrijdag 1 maart persoonlijk bericht en krijgt de vaas per pakketpost thuis gestuurd.

Heb je niet gewonnen, maar wil je toch zo’n mooie vaas om je interieur mee op te fleuren? Bekijk dan ook eens de website van MisterDesign voor de hele collectie vazen. Grote kans dat je deze webshop niet zonder aankoop kunt verlaten, je bent alvast gewaarschuwd!

Good luck moms!

Deze blogpost is tot stand gekomen met MisterDesign. Laat jij een reactie onder dit artikel achter? Het kan even duren voordat deze zichtbaar is, dit is om spam op de website te voorkomen. Alvast bedankt voor je begrip!