Op zaterdag 16 maart kun je in de Centrale Bibliotheek terecht voor alweer de tweede editie van het Alles is kunst-festival! Tijdens dit leuke kunstfestival voor kinderen (4-12 jaar) komen alle vormen van kunst aan bod, zoals beeldende kunst, theater, dans, zang en schrijven.

Ieder kind is kunstenaar

Picasso zei: ‘Ieder kind is een kunstenaar’. En daar is de organisatie van het festival het helemaal mee eens. Kom op zaterdag 16 maart in aanraking met allerlei verschillende vormen van kunst. Van beeldende kunst tot theater, dans, muziek, schrijven en illustreren. Tijdens deze middag kunnen kinderen verschillende workshops volgen, waardoor ze meerdere kunstvormen uit kunnen proberen. Kunst is belangrijk voor kinderen. Zo leren ze hun eigen ideeën vormen, creatief bezig te zijn en zien ze met eigen ogen wat verschillende culturele instellingen in Rotterdam te bieden hebben. Denk aan: Hofplein Rotterdam, SKVR, Stichting Kinderkunstweek, Boijmans, Villa Zebra, Cinema Bioscoop, ZangExpress en nog veel meer!

Locatie

De workshops vinden plaats op de begane grond van de Centrale Bibliotheek: in de hal, de Rotterdampas, het Bibliotheektheater, de foyer en de zaaltjes in de foyer.

De toegans is gratis, maar haal wel tickets bij de speciale festival-balie op de dag zelf voor bepaalde workshops, want vol = vol.

Have fun!