Wil jij jouw kids op een bijzondere manier kennis laten maken met musea en kunst? Neem ze tussen 13 en 28 oktober 2018 mee naar Kunst4Kids in Museum Boijmans van Beuningen!

Kunst4Kids: verboden terrein voor volwassenen

Kunst4Kids is inmiddels een traditie én begrip in Museum Boijmans van Beuningen. Deze tweejaarlijkse verkooptentoonstelling biedt kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar oud de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een kunstwerk uit te zoeken. En ouders, jullie mogen niet mee naar binnen, de kinderen mogen echt zelf kiezen wat ze mooi vinden en wat er mee naar huis gaat.

Speciaal gemaakt voor Kunst4Kids!

De kunstwerken die je tijdens de herfstvakantie kunt kopen, zijn allemaal speciaal gemaakt voor deze expositie. En de prijs valt reuze mee: voor slechts €35,- gaat jouw mini er met een heus kunstwerk vandoor.

Genoeg te doen voor ouders

Bang dat jij je als ouder verveelt in het Boijmans? Niet nodig! Want ook voor volwassen is er genoeg te zien en te beleven in het museum. Of je wacht rustig af met een goede kop koffie, dat kan in het Paviljoen of in de Espressobar.

Wil je meer weten over de activiteiten in het Boijmans van Beuningen en Kunst4Kids? Bekijk hier de website van het museum. Have fun!

Fotocredits: Fred Ernst

BewarenBewaren

BewarenBewaren