Het weekend staat bijna voor de deur en guess what: het lijkt erop dat het wat weer betreft nog een mooi weekend wordt ook! Speciaal voor Kleine Rotterdammer zette de Uitagenda 3 kidsproof tips op een rijtje die je dit weekend niet mag missen. 

Tips van de Uitagenda voor komend weekend

Prentenboekjesfestival (+2)

Geniet met je kinderen tijdens dit vrolijke Prentenboekjesfestival van niet één, maar twee voorstellingen. Het Muizenhuis (3+) gaat over de superverlegen Sam die reuze braaf is. Als hij met zijn vriendinnetje Julia is, doet hij dingen die hij anders nooit zou durven. In het verhaal van Nijntje (2+) ga je mee naar de wereld van Nijntje die in haar eentje voor het eerst een fietstochtje gaat maken. Gaat dat goed aflopen?
Zondag 24 september, 09.30 uur – Oude Luxor Theater 

An Easy Sunday

Terwijl jij je amuseert bij een live optreden van Lwela Kasulwe, kunnen de kids tijdens An Easy Sunday een gezellige danceparty houden in de kinderdisco, luisteren naar livemuziek en meedoen met diverse workshops.
Zondag 24 september, 12.30 uur – Grounds (WMDC)

In een doosje doen

Zijn jouw kinderen dol op verzamelen? Neem ze dan mee naar de tentoonstelling ‘In een doosje doen‘. Ze ontdekken hoe echte verzamelaars hun mooie spullen bewaren. Leuk is dat ze hierna zelf aan de slag mogen om een doosje, kist of minikast te maken om hun eigen verzameling in op te bergen!
Zondag 24 september, 12.00 uur – Het Nieuwe Instituut 

Wil je meer kidsproof tips? Neem dan zeker een kijken op de website van de Uitagenda. Wist je bijvoorbeeld dat zij een aparte kids pagina hebben? Check it out!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren