Je hebt eerder op de blog al kunnen lezen over het toffe 100% Mama Event dat op zaterdag 12 en zondag 13 november aanstaande weer georganiseerd gaat worden in het Rotterdamse. En met trots mag ik vertellen dat Kleine Rotterdammer mediapartner is van dit gave event. Voor jou betekent dit onder andere shoppen met korting én een te gekke win-actie.

100% Mama Event

Tijdens het 100% Mama Event kan je inspiratie op doen bij de verschillende shops, je kan kinderwagens en bakfietsen testen, maar ook leuke kleding voor jezelf of je kind shoppen. Het 100% Mama Event onderscheidt zich door selectief merken en leuke initiatieven toe te laten op het event, waardoor je wat anders aan zal treffen dan wat je in de winkelstraten van grote steden vindt. Voor kids zijn er tevens genoeg faciliteiten aanwezig en je kunt er zelf ook nog eens lekker koffie drinken of iets eten.

Bestel je kaartjes met korting!

Wil jij met korting naar het 100% Mama Event? Dat kan! Bestel je kaarten vooraf via de website van het event en betaal slechts €5,- per kaart in plaats van €7,50. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘happyshopping’, that’s all!

Dé win-actie

Nog heel even geduld en dan kun je op Kleine Rotterdammer ook lezen over de win-actie die we, in samenwerking met de organisatie van het 100% Mama Event, voor je in petto hebben. Het heeft alles te maken met lekker eten en drinken en leuke goodies. Heel veel goodies… stay tuned!