Mama’s (in spé) opgelet: op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt in Rotterdam het 100% Mama Event plaats. Reserveer deze data vast in je agenda!

Wat is er te doen?

De mama van nu heeft brede interesses, maar is vaak beperkt in haar vrije tijd. In november is het voor alle mama’s (én aanstaande mama’s) mogelijk om in twee dagen tijd te shoppen bij de leukste winkels, inspiratie op te doen, innovatieve gadgets te scoren, de beste cocktail ooit te drinken en tip & tricks te krijgen over zaken als beauty, food, opvoeding en verzorging. Kortom, alle facetten uit het leven van de moderne mama komen aan bod!

Een dag lekker shoppen en inspiratie op doen

Tijdens het 100% Mama Event kan je inspiratie op doen bij de verschillende shops, je kan kinderwagens en bakfietsen testen, maar ook leuke kleding voor jezelf of je kind shoppen. Het 100% Mama Event onderscheidt zich door selectief merken en leuke initiatieven toe te laten op het event, waardoor je wat anders aan zal treffen dan wat je in de winkelstraten van grote steden vindt.

100% Mama Event voor kids

Voor de kinderen wordt er een speciale speelruimte ingericht, waar ze onder toezicht van gecertificeerde medewerkers kunnen spelen en de mama’s in alle rust kunnen shoppen. Om na het winkelen even op adem te komen, kunnen alle mama’s onder het genot van good food en eerlijke koffie genieten van fijne muziek op een special ingericht terras.

Praktische informatie

Het 100% Mama Event vindt plaats op 12 en 13 november 2016 in het WTC te Rotterdam. Op beide dagen kun je hier tussen 10.00 en 17.00 uur terecht om de leukste inspiratie op te doen. Wil je meer weten? Bekijk dan hier de website van het 100% Mama Event en houd Kleine Rotterdammer goed in de gaten voor meer leuks over dit toffe event…