De expo Party People is er niet alleen voor mensen die de afgelopen 30 jaar uitgingen in Rotterdam, ook voor de jongste bezoekers is Party People een feestje! Op een aantal data in maart, april, mei en juni staat Museum Rotterdam geheel in het teken van Party People Kids en worden er speciale museumdagen gehost voor alle mini dancing queens, hip-hop dudes en muziekfans vanaf 6 jaar.

Party People: terug in de tijd

Leer alles over de muziek uit de tijd toen papa en mama nog jong waren en ontdek waar je vroeger moest en nu moet zijn voor een goed Rotterdams feestje. Dans op de kleurrijke sustainable dance floor van club Watt, strike a pose tussen een van de vele party people of draai zelf aan de knoppen van een echte DJ Booth.

Kids are taking over!

Krijg een rondleiding over de expo verzorgd door een van onze museumdocenten, ontwerp je eigen party button en/of masker of schrijf je in voor een DJ workshop gehost door DJ en Blijdorp Festival organisator Frank Dros! Museum Rotterdam trakteert op iets lekkers en een drankje.

Wanneer?

15 maart, 27 maart, 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei en 12 juni. De hele dag staat in het teken van Party People Kids, dus van 10:00-17:00 uur. DJ workshops alleen op 27 maart, 24 april en 22 mei, inschrijven verplicht via info@museumrotterdam.nl. Rondleidingen worden gegeven tussen 10:00 – 17:00 uur.

Meer weten? Bekijk dan de website van Museum Rotterdam voor de laatste informatie. Have fun!