We love HAY! En als er dan zo’n nieuw, knap lampje aan de collectie wordt toegevoegd, dan staat deze wel heel hoog op de wishlist.

HAY = prachtig design!

Heel eerlijk: eigenlijk word ik van alles van HAY echt enorm hebberig. Een tijdje geleden was ik tijdens een weekendje weg in de MisterDesign showroom in Den Bosch en echt, ik had het liefst alles van HAY meteen ingeslagen. En de rest van de spullen natuurlijk ook, maar dat terzijde. HAY heeft het voor mij allemaal: stijlvol design, minimalistisch, tijdloos en fijne kleuren.

HAY Turn on tafellamp

En toen was er dus ineens deze Turn on Tafellamp. Ik koos voor het exemplaar met een zwarte voet (ook verkrijgbaar in de kleuren zilver, groen en rood) en gaf deze nieuwste aanwinst een plekje op het dressoir naast de televisie. Een echte eyecatcher in onze woonkamer! En behalve het feit dat de lamp er natuurlijk erg mooi uitziet, is ‘ie ook nog eens hartstikke functioneel. Designer Joel Hoff koos voor een dimbare lamp mét ingebouwde LED. Ideaal wat mij betreft, want zo bepaal je gemakkelijk de sfeer in de ruimte waar de lamp staat.

Nog meer moois van HAY

En nu we toch bezig zijn, heb ik meteen nog even verder gekeken naar mooie HAY verlichting. Wat dacht je hiervan?

1. De Fifty-Fifty vloerlamp doet het goed in ieder interieur!
2. Leuk voor boven je bed of bureau, de Noc Light Klemlamp.
3. Deze zie ik al helemaal shinen boven de eettafel! Wat vind jij van de 30 Degrees Hanglamp, ontworpen door de Rotterdamse designer Johan van Hengel?
4. Ik kan in huis vast nog wel een plekje vinden voor de Cloche Light Tafellamp.
5. Leuk als bureaulampje op de kinderkamer, deze donkergroene Marselis Bureaulamp.

Je ziet het: er is genoeg moois te shoppen van HAY! Wil je hier meer over weten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van MisterDesign. Grote kans dat je op slag verliefd wordt op al het moois, je bent gewaarschuwd!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.