Toen we nog niet verhuisd waren, fietste ik elke dag langs & designshop. Hoogste tijd dus voor een blogpost over deze geweldige winkel!

& designshop is opgericht door de Rotterdamse Nynke en Elwin. Midden in het Zwaanshals, tussen allerlei andere hippe hotspots, vind je de frisse winkel van het dit Rotterdamse stel.

& design

& designshop = mooi, mooi, mooi!

Als je bij & designshop naar binnen stapt, ervaar je meteen het ’thuisgevoel’ van deze fijne plek. De sfeer is er prettig en de artikelen die worden verkocht zien er stuk voor stuk erg mooi uit. Een gedeelte van de collectie maken Nynke en Elwin zelf. Het rest van de collectie bestaat uit design-items van bijvoorbeeld Nederlandse ontwerpers.

& design

Wat een inspiratie!

Met net een nieuw huis is & designshop één grote inspiratiebron. Ik heb er al zoveel spulletjes gespot die heel goed zouden passen in ons nieuwe interieur! Wat favoriete items kun je terug zien in de blogpost die ik schreef over inspiratie voor de keuken.

& design

Wil je meer weten over & design? Bekijk dan hier de website of breng een bezoekje aan de winkel. En wil je meer weten over de toffe winkels die je allemaal in het Zwaanshals tegenkomt? Bekijk dan hier de blog met de leukste adresjes van het Zwaanshals