Hoe dichterbij de zomervakantie komt, des te meer er volgens mij te doen is in Rotterdam. En als we een beetje geluk hebben, gaat het met het weer ook de goede kant op en kunnen we er massaal op uit trekken. Kleine Rotterdammer heeft weer de 3 leukste activiteiten voor dit weekend voor je verzameld. Lees snel verder!

Weekend tips

Wijnhaven Festival – zaterdag 18 juni
Tijdens het Wijnhaven Festival komt één van de oudste havens van Rotterdam weer tot leven. Vanaf 12.00 uur kun je hier, van jong tot oud, terecht voor alles wat met water en de haven te maken heeft. Het Maritiem Museum is deze dag gratis te bezoeken en voor de kids worden er speciale activiteiten georganiseerd. Wil je meer weten en het volledige programma bekijken? Bezoek dan de website van het Wijnhaven Festival.

Wijnhaven Festival

Rue de Crêpes – zondag 19 juni
Na 3 jaar is ‘ie terug van weggeweest: Rue de Crêpes! De Pannekoekstraat, Nieuwe Markt en Herenplaats worden zondagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur omgetoverd tot een heus food & lifestylefestival. En nee, je treft hier niet de minste Rotterdamse bedrijven en merken aan. Wat dacht je van Pomme de Jus, Sajoer, Mangiare en Tante Nel? Precies! Genoeg redenen om te gaan dus. Kids kunnen lekker los op het springkussen en kleuren op een turbo kleurplaat van Makii. Wil je meer informatie? Bekijk dan hier de Facebookpagina van het event.

Rue de Crepes

ZomerZondagen – zondag 19 juni
Ze zijn er weer, de ZomerZondagen! Op de 4 zondagen in juni kun je in Het Park bij de Euromast tussen 14.00 en 18.00 uur terecht voor een cultureel zomerfestival waarbij er ook van alles te doen is voor kids. En als je er dan toch in de buurt bent, kun je meteen even langs Parqiet. Meer weten? Bekijk hier de website van ZomerZondagen.

Enne… natuurlijk is het ook nog Vaderdag! Enjoy!