Een bakker en een plek om heel fijn te lunchen in één: wat wil je nog meer? Op naar Bas Bakt!

Bakker Bas opende nog niet zolang geleden de deuren van zijn nieuwe zaak aan de Rotterdamse Hartmansstraat, een zijstraat van de bekende Witte de Withstraat. En wow, wat een aanwinst is deze hotspot! Want buiten het feit dat je er de lekkerste bakkersproducten kunt kopen voor thuis, is het ook meteen een hele fijne plek om met een vriendin koffie te drinken of een broodje te eten.

Bas Bakt

Lunchen bij Bas Bakt

Ik was positief verrast over de kaart. Er staan redelijk veel broodjes en ontbijtgerechten op en de prijzen hiervan vallen echt reuze mee. Tegenwoordig betaal je op veel plekken al rond de 6 of 7 euro voor een broodje. Bij Bas Bakt hebben ze gelukkig begrepen dat dit ook anders kan. De prijs van een broodje komt niet boven de 5 euro uit. Zelf at ik het zuurdesembrood met avocado, een gekookt eitje, tomaatjes en olijfolie. Yum!

Bas Bakt

Bas Bakt met kids

De opzet van de bakkerij is ruim, waardoor je er gemakkelijk met een kinderwagen naar binnen kunt. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld net even met je baby aan het shoppen bent. Verder zijn er helaas (nog) geen voorzieningen voor kids. Ik heb hier wel met Bas over gesproken en ik heb een vermoeden dat hier binnenkort zeker verandering in komt. Tot die tijd spreek ik er gezellig met vriendinnen af en neem ik het lekkers gewoon mee voor thuis. Ook niet vervelend.

Bas Bakt

Bas Bakt, Hartmansstraat 22a, Rotterdam