Het weekend is weer in zicht! Nu maar hopen dat het net zulk lekker weer blijft als de afgelopen dagen, al ben ik bang dat we met minder genoegen moeten nemen. Geen nood, er is dit weekend weer genoeg leuks te doen in het Rotterdamse! Lees snel verder voor dé tips van Kleine Rotterdammer. 

Rotterdamse Dakendagen

Rotterdamse Dakendagen – vrijdag, zaterdag en zondag

Heb je de stad altijd al vanuit een ander oogpunt willen zien? Vanaf vrijdag tot en met zondag kun je letterlijk het dak op! Tijdens de Rotterdamse Dakendagen kun je op feestelijke ontdekkingstocht langs 35 Rotterdamse daken. Ook aan de kids is gedacht, voor hen zijn er ‘Kinderdakjes’. Meer weten? Bekijk hier de website van de Rotterdamse Dakendagen.

RRRollend Rotterdam – vrijdag, zaterdag en zondag

Rrrollend Rotterdam is terug, en hoe! Want in 2016 ‘rolt’ dit festival maar liefst 3 keer voorbij. De eerste editie heeft tijdens het Pinksterweekend plaatsgevonden bij Oostplein. Komen weekend strijkt het foodtruckfestival neer bij het Noordplein. Drie dagen lekker eten, wow! Meer info vind je hier.

Rollend

Swan Market – zondag

En nog een event voor alleen de zondag: Swan Market in het Museumpark! Deze lifestylemarkt is te leuk om te missen. Voor de kids is er ook van alles geregeld, zoals een springkussen en lekker kidsproof eten. Be there!

Wat ga jij dit weekend doen? Praat mee en laat een reactie achter onder dit bericht. Have fun!

Fotocredits: Swan Market, Rotterdamse Dakendagen en Rrrollend Rotterdam.