Nog even en dan is het zover: Sinterklaas komt weer aan in ons land! Zijn jouw kids al hyper? Voor veel kinderen is dit hét moment van het jaar: cadeautjes, snoepgoed en spanning. Waar in Rotterdam vind je de leukste Sinterklaas intochten? Kleine Rotterdammer zet ze voor je op een rij.

De 3 leukste Sinterklaas intochten van Rotterdam

Zaterdag 17 november | Sinterklaas intocht Willemsplein

De meest bekende intocht van Rotterdam is misschien wel die op het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug. Het programma begint hier om 12.30 uur en na de aankomst van de Sint verplaatst het programma zich via een speciale route naar het Grote Kerkplein. Meer weten? Bekijk hier de website van Sinterklaas Intocht Rotterdam.

Zaterdag 17 november | Sinterklaas intocht Hillegersberg

Ook in Hillegersberg zet Sinterklaas voet aan wal. Het pieten-orkest staat vanaf 13.00 uur klaar op de Weissenburchlaan. Om 14.00 uur meert de befaamde pakjesboot hier vervolgens aan. Op de Facebook-pagina van de Sinterklaas intocht in Hillegersberg tref je de laatste informatie aan.

Zondag 18 november | Sinterklaas intocht Nesselande

Last but not least: ook in Nesselande is het feest dit jaar! Vanaf 13.00 uur draait DJ Piet de gezelligste liedjes en om 14.30 uur begint de Pieten Roadshow met de intocht van Sinterklaas. Natuurlijk is Mamamo de hele middag geopend en staan de warme chocolademelk en het gevulde speculaas voor je klaar. Jum!

Benieuwd welke Rotterdamse Sinterklaas activiteiten nog meer worden georganiseerd? Lees dan zeker het artikel ‘De leukste Sinterklaas activiteiten van Rotterdam’!

Fotocredits: van Nispen Fotografie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren