Sinterklaas intochten Rotterdam
Events, Lijstjes

De leukste Sinterklaas intochten van Rotterdam

Nog heel even en dan is het zover: Sinterklaas komt weer aan in ons land! Zijn jouw kids al hyper? Voor veel kinderen is dit hét moment van het jaar: cadeautjes, snoepgoed en spanning. Waar in Rotterdam vind je de leukste Sinterklaas intochten? Kleine Rotterdammer zet ze voor je op een rij.

De 4 leukste Sinterklaas intochten van Rotterdam

Zaterdag 18 november | Sinterklaas intocht Willemsplein

De meest bekende intocht van Rotterdam is misschien wel die op het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug. Het programma begint hier om 12.30 uur en na de aankomst van de Sint verplaatst het programma zich via een speciale route naar het Grote Kerkplein. Meer weten? Bekijk hier de website van Sinterklaas Intocht Rotterdam.

Zaterdag 18 november | Sinterklaas intocht Hillegersberg

Ook in Hillegersberg zet Sinterklaas voet aan wal. Het pieten-orkest staat vanaf 13.00 uur klaar op de Weissenburchlaan. Om 14.30 uur meert de befaamde pakjesboot hier vervolgens aan. Op de Facebook-pagina van dit event tref je de laatste informatie aan.

Zondag 19 november | Sinterklaas intocht op de ss Rotterdam

Op zondag 19 november is het feest op het ss Rotterdam! Om 15.00 uur komt Sinterklaas aan op de naastgelegen kade. Sinterklaas in het echt een handje geven? Dat is deze dag mogelijk tussen 16:00 en 17:00 uur in de Grand Ballroom van het schip. Meer weten? Bekijk dan de website van het ss Rotterdam.

Zondag 19 november | Sinterklaas intocht Nesselande

Last but not least: ook in Nesselande is het feest dit jaar! Op zondag om 13.45 uur komt Sinterklaas hier aan op het Maltaplein. Voor en na de aankomst kunnen kids bij Mamamo mooie tekeningen maken voor in hun schoentje. En natuurlijk staan de warme chocolademelk en het gevulde speculaas klaar. Jum!

Waar verwelkom jij Sinterklaas dit jaar?

Fotocredits: van Nispen Fotografie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter