Nog even en dan is het zover: Sinterklaas komt weer aan in ons land! Zijn jouw kids al hyper? Voor veel kinderen is dit hét moment van het jaar: cadeautjes, snoepgoed en spanning. Waar in Rotterdam vind je de leukste Sinterklaas intochten? Kleine Rotterdammer zet ze voor je op een rij.

De leukste Sinterklaas intochten van Rotterdam

Zaterdag 16 november | Sinterklaas intocht Willemsplein

De meest bekende intocht van Rotterdam is misschien wel die op het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug. Het programma start om 11.30 uur op het Willemsplein en rond 13.30 uur vertrek de stoet richting het Grote Kerkplein. Meer weten? Bekijk dan de website van Sinterklaas Intocht Rotterdam voor het complete programma en de volledige route. 

Zaterdag 16 november | Sinterklaas intocht Hillegersberg

Ook in Hillegersberg zet Sinterklaas voet aan wal. Vanaf 13.00 uur speelt de Pietenband en Sinterklaas zal rond 13.45 uur aankomen. En als je dan toch in de buurt bent, kun je meteen even bij Pomme de Jus langs. 

Zondag 17 november | Sinterklaasintocht SS Rotterdam

Kun je niet op zaterdag maar wil je toch graag naar een Sinterklaasintocht in Rotterdam? Bezoek dan op zondag 17 november het SS Rotterdam, want ook daar komt Sinterklaas dit jaar weer langs. Het programma start om 15.00 uur en om 16.00 uur kunnen de kinderen Sinterklaas begroeten. Meer weten? Bekijk hier de website van het stoomschip.  

Naar welke Sinterklaasintocht ga jij dit jaar? Laat het even weten in een reactie onder dit bericht!

Fotocredits: van Nispen Fotografie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren