Ben je, net als ik, op zoek naar een mooi design opbergkastje voor in huis? Het Ferm Living The Round Dorm Opbergkasje is mijn favoriet. Lees snel verder, want dan snap je meteen waarom.

Een Ferm Living opbergkastje voor de kinderkamer

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi opbergkastje voor de kinderkamer. Ik wilde er graag eentje van hout om boven Ruben zijn bedje te hangen, niet te groot en niet te klein, zodat we er wat mooie spulletjes in konden uitstallen. Al snel viel mijn oog op opbergkastjes The Round Dorm van het designmerk Ferm Living. En dankzij mijn samenwerking met MisterDesign (hoera!) mocht ik het houten opbergkastje bestellen om uit te testen.

We love Scandinavisch design

En oke, het kastje was dus bedoeld voor Ruben zijn kamer, maar eenmaal uit de verpakking bedacht ik me dat het ontwerp van Trine Andersen het ook wel erg goed zou doen in onze woonkamer. Want met de houten haak en leren veter om het opbergkastje op te hangen, oogt het ook nog eens heel chique. Et voilà, je ziet het resultaat! Scandinavisch design doet het altijd goed, nietwaar?

Dit opbergkastje is een alleskunner

Met deze mooierd kun je wat mij betreft alle kanten op. Ik had ‘m dus bedacht voor de kinderkamer van Ruben, maar ook in de kamer van Boris zou ‘ie niet misstaan met een gedeelte van zijn verzameling speelgoedautootjes. Of wat dacht je van de keuken, de eetkamer of de hal? Precies, een echte alleskunner dus. Ook leuk: bewaar er wat mooie Ferm Living accessoires in. Wat mij betreft blijft het opbergkastje nog even beneden hangen, ik ben er in ieder geval nog lang niet op uitgekeken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met mijn favoriete design-winkel MisterDesign. Neem eens een kijkje op de website van MisterDesign of bezoek de winkel in Den Bosch. Je zit er even voor in de auto vanuit het Rotterdamse, maar geloof me, het is de moeite meer dan waard.