In mijn omgeving lijkt een ware babyboom gaande te zijn. Zo leuk, al die kleine koters erbij! Betekent meteen dat ik op zoek ga naar de leukste kraamcadeautjes, het liefst met een Rotterdamse twist. En ja, natuurlijk deel ik de leukste Rotterdamse kraamcadeaus ook met jou!

De leukste Rotterdamse kraamcadeaus

Kraamcadeau Rotterdam

#1. ‘Luiertas’ van Susan Bijl

Luiertassen en ik gaan niet heel goed samen. De shoppingbags van Susan Bijl vind ik echter een heel fijn alternatief en het wordt nog beter met een pouch waar je de luiers in kunt bewaren.

#2. NOOX City Kids

Eigenlijk is alles van NOOX City Kids een schot in de roos wat kraamcadeaus betreft. Denk aan zachte (gepersonaliseerde) babyboekjes of aan de ‘eerste momentjes in Rotterdam’ kaartjes. Nog meer leuks: vanaf het najaar kun je bij NOOX ook te gekke geboorteslingers kopen met de tekst ‘Hoera, een Rotterdammertje’.

#3. Een setje van Mingo

Ik vind Mingo een van de mooiste Rotterdamse merken wat baby-en kinderkleding betreft. Zachte basics in een hele fijne kwaliteit die ook nog eens lang mooi blijven, hoe vaak je het ook wast. Hoe leuk is dan dit setje met een romper, mutsje en sokjes?

#4. Lennebelle Petites

Voor alle moms die een meisje hebben gekregen: de mooie moeder & dochter sieraden sets van het merk Lennebelle!

#5. Posters van Roenoe

Op Instagram volg ik al een tijdje het mooie werk van Roenoe. En zeg nou zelf, deze poster is toch te leuk om niet op te hangen? Neem zeker even een kijken op de website van de Roenoe voor nog meer mooie posters die je meteen inclusief lijst kunt kopen.