Afgelopen weekend hadden we er weer eentje gepland; een uitje met de Rotterdampas. En omdat het heerlijk weer was, besloten we om maar weer eens naar Kids Marina te gaan. Met een bootje varen door de stad en Ruben vond het geweldig. Ahoy!

Kids Marina

Misschien heb je de bootjes in de Leuvehaven weleens zien liggen, naast het Maritiem Museum. Hier is het heaven on earth voor kids, althans voor mijn meneer dan. Want een kwartiertje varen in de Leuvehaven? Hij vindt het fantastisch! Ruben meldt zich als een echte man bij de havenmeester en krijgt vervolgens een zwemvest aan. Wanneer hij een bootje mag kiezen, wordt het nog lastig. Gaat hij voor de brandweerboot of toch voor de watertaxi? Samen gaan we aan boord en het kwartiertje varen ging wat hem betreft veel te snel voorbij…

Kids Marina

Varen met de Rotterdampas

Wij konden gratis varen met de bootjes van Kids Marina omdat wij een Rotterdampas hebben. Met deze pas kun je eenmalig gratis varen en bespaar je €12,50 per persoon. Mooi meegenomen dus!

Wat kun je er nog meer doen?

Ruben is er net iets te klein voor, maar als je eenmaal in het bootje zit, kun je ook een speurtocht doen op het water. En vind je het leuk om een keer een kinderfeestje te vieren in de stad? Ook dan zijn de bootjes een supergoed idee. En weet je wat wij na Kids Marina hebben gedaan? We hebben een ijsje gegeten bij Capri. Ook met de Rotterdampas en mét korting. Het was een fijn middagje, zo in de stad.

Wil je meer weten? Bekijk dan hier de websites van de Rotterdampas en van Kids Marina. Kids Marina is niet altijd geopend, dus bekijk eerst even de website om te voorkomen dat je voor niets komt. Have fun!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren