Een mooi nieuw restaurant in het Lage Bergse Bos, voorzien van speeltuin én uitzicht op het water en het bos. Klinkt goed toch? Op naar Lake House Rotterdam, één van de nieuwste aanwinsten van de stad.

Relax begin van het weekend

Picture this: het is een zonnige zaterdagochtend, 2 kleine jongetjes zijn wakker, maar eigenlijk zijn ze te moe van de week om gezellig te kunnen doen. Op zulke momenten kan ik niet wachten om lekker met ze naar buiten te gaan. Ergens een rondje lopen en dan ook nog even goede koffie drinken. En dus vond ik het vorige week een goed moment om eens te gaan kijken bij Lake House Rotterdam. Benieuwd of het in het echt net zo mooi is als op de foto’s die ik had gezien.

Lake House Rotterdam

Lake House Rotterdam: wow!

En mooi was het! Wow, al vanaf de parkeerplaats ademt dit nieuwe plekje één en al rust uit. We waren er redelijk vroeg en de nevel boven het water maakte het plekje nog net iets mooier.  Eenmaal binnen ruikt alles nog super nieuw en zie je al snel dat aan alle details is gedacht. Door het kleurgebruik lopen binnen en buiten mooi in elkaar over en de grote ramen geven je een prachtig uitzicht op het water en het bos.

Speeltuin bij Lake House Rotterdam

Terras met speeltuin

Ook met kids is dit een heel fijn stukje bos waar ik eigenlijk nog niet eerder was geweest. De jongens zijn meteen wild als ze de grote buitenspeeltuin zien. Toestellen van hout, daar word ook ik oprecht blij van. En ook binnen wordt er volop aan kinderen gedacht. Er staan genoeg kinderstoelen, de kleurpotloden zijn snel gespot en ook op menu zijn er meer dan genoeg opties voor hongerige buikjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale kinderboterhammen voor de lunch of een heuse kinderkaart voor het diner? Wat mij betreft is Lake House Rotterdam één van onze nieuwe favoriete plekjes, ik geloof dat ik er komend weekend weer te vinden ben.

Lake House Rotterdam, Bergse Bosdreef 6, Bergschenhoek (op de grens met Rotterdam)