We wisten al dat Pomme de Jus heel veel toffe merken verkoopt. Maar… één van de merken die er wat mij betreft echt uitspringt is Icecream Bandits.

Icecream Bandits is bedacht en opgericht door Ingeborg. En het bijzondere aan Ingeborg is dat zij elk kledingstuk zelf met de hand maakt. Wow!

Niet schreeuwerig en druk

Ingeborg vindt dat niet alle kinderkleding altijd maar druk of schreeuwend hoeft te zijn. En daar ben ik het echt volledig mee eens. Een klein subtiel printje kan heel mooi zijn, maar sommige schreeuwerige items die je bij de grotere winkelketens ziet, komen er bij ons thuis echt niet in.

Comfortabel en uniseks

Daarnaast vindt Icecream Bandits dat alle kleding comfortabel moet zitten bij kids. Niet zo gek dat de collectie daarom ook bestaat uit allerlei items van de lekkerste zachte stoffen en goede kwaliteiten. Omdat de kleuren van de collectie goed met elkaar matchen, kun je de verschillende items heel goed met elkaar combineren. En nog een pluspunt: de kleding is uniseks en dus voor zowel jongens als meisjes geschikt.

Icecream Bandits

Icecream Bandits staat voor duurzaamheid

De laatste tijd vind ik het steeds belangrijker dat kleding ook duurzaam is. Het liefst gemaakt van biologisch katoen en in fabrieken waar de omstandigheden voor de werknemers goed zijn. Bij Icecream Bandits is dit gelukkig het geval, want de stoffen zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. En ja, omdat Ingeborg de kleding zelf maakt, zal het met de werkomstandigheden ook wel goed zitten. Fijn dus om met deze kleding een bijdrage te leveren aan een betere en duurzame wereld!

Icecream Bandits is in Rotterdam te koop bij Pomme de Jus. Wil je meer weten over dit merk? Bekijk hier de website.