Goed nieuws voor alle Rotterdammerts: vanaf 7 september is het nieuwste Rotterdamse Nijntje boekje ‘Nijntje op de fiets’ te koop!

Nijntje opse rotjeknors

Misschien kende je ze al, de boekjes van Nijntje, maar dan vertaald naar het rotjeknors. Ik vind ze geweldig! Zo verschenen al eerder de boekjes Opa en opoe pluis en Nijntje in de diergaarde. Vanaf nu kan daar het derde boekje Nijntje op de fiets aan worden toegevoegd.

Nijntje op de fiets

Eén fragment van het boekje is al vrijgegeven:

‘as ik een grote nijn ben,
dan lijkt het me wel iets,
dat ik ’s cool ga crosse,
lekker op me fiets’.

Ik weet niet wat jullie doen, maar ik ga ook dit derde boekje aanschaffen. En dan niet alleen eentje voor ons, maar ook een paar exemplaren om weg te geven als kraamcadeau of klein verjaardagscadeautje. Hebben we dat ook meteen weer in huis, altijd handig, toch?

Je bestelt Nijntje op de fiets vanaf 7 september 2017 onder andere bij bol.com. Verkoopprijs: €6,95.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren