Juffrouw van Zanten
Eet & drink, Hotspots

Maak kans op een diner voor het hele gezin bij Juffrouw van Zanten!

Ben je al bij Juffrouw van Zanten in de Kralingse Lusthofstraat geweest? Goed nieuws: je maakt nu kans op een diner voor het hele gezin bij deze toffe kidsproof hotspot!

Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten is net zo oud als ons kindje Boris, en daarom heeft dit fijne kindvriendelijke plekje voor mij een speciale betekenis. Het was ook de eerste hotspot waar wij Boris mee naartoe namen, toen net 18 dagen oud. En ooit begon Juffrouw van Zanten als koffie- en lunchcafé, nu kun je er ook ‘s avonds terecht! Ideaal voor als je geen zin hebt om te koken, maar toch goed wilt eten. Snel, gezond én gemakkelijk!

Juffrouw van Zanten

Maak kans op een diner voor het hele gezin

Je ziet het goed: dit is je kans om Juffrouw van Zanten ook eens in de avond te proberen! Kleine Rotterdammer mag namelijk namens Juffrouw van Zanten één gezin trakteren op een diner. Wil jij in aanmerking komen? Kans maken is heel simpel. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je zou willen winnen en wie je dan meeneemt naar Juffrouw van Zanten. Je kunt reageren tot en met woensdag 13 september aanstaande. De winnaar ontvangt uiterlijk vrijdag 15 september 2017 persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Good luck!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Juffrouw van Zanten. Laat jij een reactie achter onder dit bericht? Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

101 Reacties

 • Antwoord Sabine 9 september 2017 at 17:46

  Ik wil graag met mijn gezin: vriend, peuter, baby en ik. Ik ben 13 september jarig dus met het etentje zou ik mooi mijn verjaardag kunnen vieren.

  • Antwoord S. Cook 10 september 2017 at 10:16

   Ik werk 40 uur p.w en met 2 kleine kindjes is het best zwaar. Mijn dochtertje van 5 wilt al heel lang uiteten, maar is financieel haalbaar. Bij juffrouw van Zanten zou het een leuke verassing zijn voor mijn kleine prinses icm de te gekke locatie. Ik zou mn moeder, mn prins en prinses meenemen

 • Antwoord Kim Geilings 9 september 2017 at 18:26

  Oh wat leuk! Onze dochter Nore is op 12 februari 2017 geboren, dus de opening van Van Zanten is ook even oud als onze dochter! Wat tevens speciaal is, is dat mijn ouders geboren en getogen zijn rondom de Lusthofstraat, daar zou ik Nore, mijn dochter 5 Juna en mijn man graag eens mee naar toe nemen!

 • Antwoord Nathalie 10 september 2017 at 05:59

  Tof!♡ Wat zou dit leuk zijn. Doen we veel te weinig sinds we met z’n vieren zijn. Ik zou er graag naar toe willen met mijn vriend, zoon (3,5 jaar) & dochter (net 1 jaar). Ik duim!

 • Antwoord Ilse 10 september 2017 at 06:37

  Wat een leuke actie! Wij zijn sinds de geboorte van onze dochter Hannah (eind mei) niet meer uit eten geweest. Ook onze zoon Liam (bijna 4) is niet meer makkelijk ze entertainen als wij even rustig willen eten en praten. Het zou daarom leuk zijn als we bij Juffrouw van Zanten kunnen uitproberen hoe het is als gezin van 4 uit eten te gaan!

 • Antwoord Helma Keijzer 10 september 2017 at 06:50

  Eten heeft een heel andere betekenis gekregen sinds ik kindjes heb!
  Eerst toen de oudste klein was, was het rond etenstijd precies “huiluurtje” dus snel snel snel eten…nu is ze net 7 geworden en eet ze goed , gaat ze steeds meer proberen en kan ze in een restaurant ook echt genieten. De jongste is 2. En als het eten niet bevalt….ligt t bord al snel op de grond….dus soms thuis geen eer te behalen. Wel proberen we af en toe met zijn 4tjes uit eten te gaan.
  Wat zou het super zijn om hier te mogen dineren!! Gezond snel en makkelijk…en waarschijnlijk ook geen uren tussen de diverse gangen in
  We zijn Naar dorp naast Rotterdam verhuisd en het lijntje met Rotterdam blijft.
  Ik duim voor een gezellige avond met Mila Emmie en man

 • Antwoord Sylvia 10 september 2017 at 07:13

  Wij zijn sinds een week een kersvers gezinnetje van drie en kunnen niet wachten om met onze kleine baas de stad te gaan verkennen. Dit zou een prima begin zijn!

 • Antwoord Charlotte Koopmans 10 september 2017 at 07:17

  Lijkt me super een keer hier te dineren. Met 2 kids van 2 en 5 jaar ben je al snel ‘veroordeeld’ tot restaurants met een gele M of pannekoeken zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Hier zie ik een leuke manier om samen lekker te eten en de kids ook het naar hun zin te laten hebben. Wie er mee gaan, mijn man en mijn 2 kids natuurlijk:-)

 • Antwoord Mara Wijers 10 september 2017 at 07:19

  Eindelijk een keer ergens gezond dineren met de kinderen! Die van mij, van 3 en 7 jaar, eten buitenshuis altijd het kindermenu met kipnuggets. Als ik op de menukaart van Juffrouw van Zanten kijk, dan denk ik dat het wel eens wat anders gaat worden 😉

 • Antwoord sjoerd van dijk 10 september 2017 at 07:20

  ik wil dit heel graag winnen voor mijn knappe vrouw! onze tweede dochter is net 4 weken en onze andere dochter bijna 2. dit zou een geweldige plek zijn om voor het eerst met zn 4tjes uit eten te gaan. blijft toch altijd spannend, en deze plek klinkt geweldig!

 • Antwoord Rox elbers 10 september 2017 at 07:20

  Omdat het bij juffrouw van zanten ons altijd heel goed bevalt; aardig personeel en lkkr eten, kinderen kunnen lkkr spelen. Onze kinderen (3 en 0) zitten om de hoek bij het kinderdagverblijf dus een etentje zou voor ons welkom zijn kunnen we uit ons werk de kids ophalen en gezellig komen eten. Is toch keer wat anders als op die dagen pas om 21.00 te kunnen eten omdat je uit je werk nog gezonde maaltijd op tafel wilt zetten.

 • Antwoord Leila 10 september 2017 at 07:22

  Ja wil ik graag winnen! Dit zou dan het eerste etentje van mijn en mijn zoontje (2) worden. Wordt vast een feestje! Zo vlak na mijn verjaardag

 • Antwoord Denise Spierenburg 10 september 2017 at 07:22

  Wow dit ziet eruit als een erg leuke plek! Wij hebben veel van de kindvriendelijke hotspots al geprobeerd, maar deze nog niet. Onze zoon Liam is nu 2,5 en een echte boef, maar zolang het op eten aankomt is hij altijd de vrolijkste. Meneertje lust namelijk alles! Als zijn bord leeg is gaat hij graag spelen en volgens mij kan dit prima hier!
  Manlief Lesley gaat ook graag mee, deze culinaire allesweter is vroeger kok geweest en gaat graag bij nog onbekende zaakjes eten.

  Wij duimen!

 • Antwoord Karin 10 september 2017 at 07:24

  Ik zou graag met mijn gezin eens leuk uiteten gaan! Ik vind uiteten met mijn jongste van 1,5 niet echt een feestje..met de oudste van 4 wordt het beter maar ik ben helaas dé kindvriendelijke hotspot nog niet tegen gekomen! Wellicht wordt dit hem? Ik duim!

 • Antwoord Patricia Hendriks Conradi 10 september 2017 at 07:26

  Wat een leuke actie!!! Ik ben zelf de 14e jarig en het lijkt me geweldig om mijn man en 2 lieve meiden Eline (6) en Linde (3) te verrassen hiermee ❤️❤️❤️

 • Antwoord Sandra 10 september 2017 at 07:27

  Wow! Wat een leuk aanbod. Zoontje Cas, 8 jaar, gaat heel graag uit eten en dat we doen we dan ook zo vaak als mogelijk en de portemonnee het toelaat.
  Hij smult altijd. Sinds hij de menukaart kan lezen is het nog gezzeliger.
  Er is alleen 1 maar: geen champignonnetjes op zijn bord. Is namelijk het enige dat hij niet lust.
  Maar wie weet bij jullie?
  Ik hoop op een gezellig diner bij jullie!

 • Antwoord Stefanie 10 september 2017 at 07:30

  Leuk leuk leuk!!!!!! Wij hebben een lieverd van een zoon van 3 jaar en ik ben op dit moment in verwachting van een tweeling! Lang waren wij bange poeperds en durfde niet met een kind uit eten ( bang dat het scenes zou schoppen enz) helemaal niet nodig achteraf want onze lieve peuter vind het leuk om uit eten te gaan! Nu hebben we ons voorgenomen dit te blijven doen ook als de tweeling wordt geboren. Graag winnen wij dit super cadeautje zodat we een aantal goede kids proof plekken kennen waar we onze goede voornemen mee kunnen voortzetten! Xoxo

 • Antwoord Eveline 10 september 2017 at 07:33

  Hoera! Dat zou leuk zijn! Juffrouw van Zanten is al dé hotspot als het gaat om ontbijt en lunch maar we hebben er nog niet gedineerd! Lijkt me super om uit te proberen met mijn vriend en onze dochter van 1,5. Ze vindt het heerlijk om te spelen in het keukentje en we lopen vaak bekenden tegen het lijf van de crèche!

 • Antwoord Fleur 10 september 2017 at 07:33

  Jaaa willen wij wel. Voor de laatste keer met z’n viertjes uit eten en dan wachten op de kleine man! Lijkt ons super gezellig!

 • Antwoord Lotte van kuijeren 10 september 2017 at 07:33

  Wat een leuk restaurant! Lijkt me leuk om te proberen! Op 7 november wordt onze tweeling 4 en zou dan leuk zijn om bij jullie te komen eten met z’n viertjes. Hoop dat we gaan winnen ?

 • Antwoord Jolanda 10 september 2017 at 07:39

  Ja dat lijkt me heel leuk! We wonen nu tijdelijk (tussen 2 huizen in) bij opa en oma. Fijn dat dat kan, maar een avondje met zn vieren eruit is wel erg fijn. En Juffrouw van Zanten lijkt me een hele goede reden daarvoor!

 • Antwoord Esther 10 september 2017 at 07:43

  Wat ontzettend leuk. Ik ken het niet en zou graag met mijn gezinnetje langs willen komen om het eens te testen/proeven. Ziet er super leuk uit om daarna ook eens met een vriendin en de kids langs te komen dan.

 • Antwoord Zita Smits 10 september 2017 at 07:44

  Wat een leuke naam juffrouw van Zanten ?. Ik ken deze plek niet. Het lijkt me super leuk om kennis te maken met juffrouw van Zanten en mijn gezin ook.
  Maak me gek. Groetjes juffrouw Smits

 • Antwoord Debby 10 september 2017 at 07:45

  Onze dochters zijn dol op (uit) eten! En eten graag anders dan wat de gangbare restaurants als kindermenu aanbieden. Ze kunnen hier lekker eten en lekker spelen. En als de kinderen spelen kunnen manlief en ik ook heerlijk genieten van een goed diner. Iedereen blij ❤

 • Antwoord Astrid 10 september 2017 at 07:45

  We zijn altijd op zoek naar kindvriendelijke restaurants om lekker en gezond te kunnen eten met onze kids van 4 en 1,5. Dit zou best eens een topper kunnen worden!

 • Antwoord Babs 10 september 2017 at 07:48

  Wat ziet het er onwijs leuk uit! Lijkt mij heel gezellig om met m’n twee mannen op stap te gaan!

 • Antwoord Elmira Leyten 10 september 2017 at 07:53

  We hebben laatst op het terras gezeten en genoten van de koffie en lekkers erbij. Een diner is helemaal fijn, samen met onze dochter Fien, bijna 9 syndroom van Down, onze zoons Bink, bijna 16 en Moos, 19 en 2 weken op kamers. Zijn we weer eens met zijn allen samen!!

 • Antwoord Maria 10 september 2017 at 07:55

  Wow!!!! ? Ja! Ik zou het superleuk vinden om hier met mijn man en dochtertje van 3 ? te komen eten! Ik ken het ook helemaal niet! Wel komen wij als geboren en getogen Rotterdammers bijna wekelijks vanuit Gouda naar Rotterdam om een hapje te eten! ???? Dat wordt hoog tijd voor een kennis making! Sowieso tot snel ennuh fingers crossed! ?

 • Antwoord Wendy Vonk 10 september 2017 at 08:03

  Wat leuk! Wij zijn 3 jaar geleden verhuisd vanuit Rotterdam en komen graag terug in deze mooie stad! De menukaart van Juffrouw van Zanten ziet er heerlijk uit we komen graag genieten van een diner met Florian (3,5) en Maurits (1) ?

 • Antwoord Fam Kumru 10 september 2017 at 08:05

  Met enig regelmaat proberen wij met onze kinderen uit eten te gaan. Tot op heden is het nog niet gelukt een restaurant te vinden waar: 1. Het eten (en koffie!) lekker zijn 2. Kids niet na 30min al klagen dat ze naar huis willen 3. De kinderen vrij kunnen spelen terwijl wij rustig doorgenieten. İk ben benieuwd, heel erg benieuwd, ontzettend benieuwd en ook nieuwsgierig!

 • Antwoord Debbie Bodewes 10 september 2017 at 08:15

  Dat zou leuk zijn!! Mijn jongens van 3 en 5 zijn nog niet vaak uit eten geweest maar ik merk dat ze dat nu wel heel leuk zouden vinden! Ze hebben veel meer interesse ineens in eten. Gelukkig maar. Een keer uit eten op zo’n kindvriendelijke plek zou dan ook super zijn!

 • Antwoord Kirsty 10 september 2017 at 08:17

  Yes Please!!! Hoe leuk als ik met mijn man en kinders mijn ouders mee zou kunnen nemen om ze te bedanken voor al hun hulp de afgelopen tijd…. ( hoeft volgens mij niet heel veel uitleg te krijgen ) Het was een klote tijd – but we’re getting there! Time to celebrate 🙂 En dat kunnen wij heel goed met eten ;p
  X

 • Antwoord Milka Miller 10 september 2017 at 08:19

  Onze oudste dochter (12) is dit jaar naar 1 gymnasium op het voortgezet onderwijs. Een grote stap voor haar, voor ons als ouders, maar zeker ook voor alle andere gezinsleden (broertje van bijna 3 en 2 zussen van 10 en 7). Haar dagritme is anders, haar vrije tijd schaars, de hormonen gieren door haar lijf, de whatsapp staat roodgloeiend met vragen over het huiswerk, haar rugtas is net zo zwaar als haar broertje en man o man wat wordt ze opeens groot.

  Het etentje zou voor ons een moment zijn om als gezin even bij te tanken en te delen. Los komen van alle gekte in de eerste schoolweken en weer even gewoon ‘niets’ behalve lekker samen eten.

 • Antwoord katja Dijkstra 10 september 2017 at 08:20

  Goedemorgen,
  Ons gezin bestaat uit vijf levensgenieters, daar hoort uit eten gaan uiteraard bij. We hebben drie zonen van 12, 8 en ons extra kadootje Ezra is 2,5. The terrible 2 noemen ze zijn leeftijd ook wel en hij maakt deze titel met trots waar ?. Wij willen daarom dolgraag ervaren hoe heerlijk we bij jullie kidsproof kunnen komen eten, lijkt me gezellig!

 • Antwoord Daphne 10 september 2017 at 08:21

  Ik zou heel graag winnen! En zou dan met mijn man en onze 2 zoons van 3 en 9 aanschuiven. Ben heel benieuwd naar het avond menu. Deze zomer veel uit eten geweest maar bijna overal waar we komen kindermenu ‘s met frikadellen, Kipnuggets, kroketten etc… Terwijl de jongens gewoon trek hadden in iets van de normale kaart, bijna nergens wordt daar over nagedacht. Maar hier wel en verantwoord ? dus we laten ons heel graag verrassen ? als het avond menu net zo goed is als het ontbijt en de lunch zal het top zijn! ?

 • Antwoord Cher stam de jonge 10 september 2017 at 08:22

  Lijkt me super (leuk,lekker,gezellig)om met mijn gezin daar te mogen eten!

 • Antwoord Berte 10 september 2017 at 08:23

  Precies vijf jaar geleden verhuisden wij van Kralingen naar Schiedam. Hoewel we een heerlijk huis hebben, mis ik Kralingen stiekem nog steeds. Ik zou dus heel graag even teruggaan voor een dinertje met vriend David, dochter Hanna van 2,5 en onze zoon van 5 maanden die ook Boris heet!

 • Antwoord Felicia 10 september 2017 at 08:26

  Wij zijn net getrouwd met onze twee dochters erbij. We zouden graag met zijn viertjes lekker willen nagenieten en kletsen onder het genot van een heerlijk hapje. Juffrouw van Zanten is dan zo’n leuke plek om als gezinnetje te eten! Ps. En we kunnen wel een uitje gebruiken na alle weddingdrukte 😉

 • Antwoord Jacqueline 10 september 2017 at 08:26

  Wat ik zo heerlijk vind aan uit eten gaan is om te zien dat Luuk (3 jr.) en Sara (1 jr.) van die mooie twinkelde ogen krijgen. Een speciale andere plek om te eten dan onze eigen eettafel. Nieuwe smaken om te ontdekken. Kortom zij genieten van deze momenten en wij, om die reden, nog meer.

 • Antwoord Martha 10 september 2017 at 08:35

  Wat leuk, we gaan zelden meer uit eten sinds we kinderen hebben… kids-proof is toch verrassend zeldzaam in restaurants. We zouden het leuk vinden om te winnen!

 • Antwoord Esther 10 september 2017 at 08:36

  Ik zou het willen winnen voor mijn vriend Wouter en onze kinderen Siem & Roos. We houden alle 4 enorm van uit eten gaan en kunnen een verzetje goed gebruiken!

 • Antwoord Mireille 10 september 2017 at 08:42

  Hier zou ik graag met m’n lief en uk eens uit eten. Dat verdienen ze wel, een keer genieten met z’n drieën gebeurt veelste weinig nu mama studeert.

 • Antwoord Marloes 10 september 2017 at 08:43

  Ik zou dit diner graag willen winnen voor mijn Rotterdamse vrienden M&S! Die hebben een pittige tijd nu en verdienen absoluut een uitje met hun 2 mooie dochters!

 • Antwoord Sylvia 10 september 2017 at 08:50

  Ohhhh, wat leuk!! Heerlijk qualitytime met m’n gezinnetje en genieten van goed eten! Zulke fijne momenten…❤️

 • Antwoord Gaby 10 september 2017 at 08:59

  Lijkt me superleuk om met mijn 3 mannen te gaan eten! Is toch een heel goed excuus om naar Rotterdam te komen!? 🙂

 • Antwoord Jiske 10 september 2017 at 09:23

  Dit zou super zijn! Wij verwachten rond 23 oktober ons tweede kindje, dus zou heel leuk zijn om nog wat quality time met onze 2,5 jarige peuter door te brengen voor ze de aandacht moet delen!

 • Antwoord Priscilla Kalle- de Reus 10 september 2017 at 09:24

  Oh heerlijk een etentje met mijn gezin (man, dochtertje Evi-Lynn 4 en zoontje Aiden James 10 maanden oud). Wij willen graag in de buurt van Kralingen gaan wonen dus kunnen wij gelijk de buurt verkennen! Tevens hebben we erg drukke weken achter de rug oa door beide kids omstebeurten waterpokken, oudste voor het eerst naar school) dus rust en ontspanning zou erg welkom zijn 🙂

 • Antwoord Clarissa kuils 10 september 2017 at 09:32

  Ik wil graag winnen omdat wij dit jaar 15 jaar samen zijn? We sinds kort een kleine man hebben die ons zeer gelukkig. En een avondje heerlijk dineren kunnen we wel weer gebruiken

 • Antwoord Pervin 10 september 2017 at 09:36

  Genoeg redenen maar alle belangrijkste is dat ik van vele bolg mama’s hierover heb gelezen en heel nieuwsgierug ben geworden. En as woensdag is mijn kleine dochtertje ook nog jarig..ze wordt 1??
  Lijkt me een super leuk cadeautje om gaar verjaardag met zo’n 4en te vieren…fingers crossed wie weet?

 • Antwoord Nienke 10 september 2017 at 09:54

  Heerlijk eten met mijn dochter (3) en goede vriendin met zoontje (2), dat zou leuk zijn. Aangezien onze mannen vaak in het buitenland verblijven zou dit de ideale gelegenheid zijn om te genieten en de kinderen ondertussen lekker spelen, waardoor wij weer kunnen bijpraten). Wij duimen

 • Antwoord Mandy Boer 10 september 2017 at 10:02

  Dat lijkt me nou super leuk! Vooral omdat Mn zoontje van 5 vaak vraagt, gaan we vanavond uiteten mama? Hij vind het altijd gezellig om met papa en mama buiten de deur te eten..

 • Antwoord Brigitte 10 september 2017 at 10:05

  Wel al een paar keer geluncht bij Juffrouw van Zanten…nog niet gedineerd, dus dat zou ik graag eens uitproberen!

 • Antwoord Hanneke Geertsma 10 september 2017 at 10:17

  Samen met mijn Man en mijn kleine meisje bijna 4 maanden. Dan kunnen we mijn verlof in stijl afsluiten. ?

 • Antwoord Els Groenendijk 10 september 2017 at 11:10

  Zou super zijn, een keer niet hoeven te bedenken wat we eten.
  De eerste vraag s, morgens is wat eten we vanavond ?
  Reactie; dat lust ik niet, alweer!, we eten altijd pasta, enz enz.
  Ik ga genieten van het diner!!!
  Els

 • Antwoord Merel 10 september 2017 at 11:46

  Lijkt me supergezellig! Ik kom graag bij Juffrouw van Zanten voor koffie, maar ben ook heel nieuwsgierig naar diner! Met ons gezin gaan we niet zo vaak uit eten, want we zijn met z’n zessen!

 • Antwoord Naomi 10 september 2017 at 11:54

  Ik zou datenight houden met mijn zoontje van 3 jaar! Nu hij sinds drie maanden een broertje heeft is er behoefte aan tijd alleen met mama…Hij is gek op jullie combinatie van eten én spelen dus ik zou hem een groot plezier doen. En mocht hij willen kunnen zijn broertje en papa natuurlijk gezellig mee.

 • Antwoord Serena 10 september 2017 at 12:14

  Mijn driejarige dochter zou het reuze spannend vinden om te ontdekken of juffrouw van Zanten net zo leuk is als juffrouw Suzanne van de peuterspeelzaal ?

 • Antwoord Nicole vd burgh 10 september 2017 at 12:26

  Wat een heerlijke plek! Daar komen we heel graag nog eens terug!!

 • Antwoord Mariska 10 september 2017 at 12:42

  Hoe leuk zou het zijn dat pappen mama ook eens relaxed mét de kinderen(2,8&10) uit eten kunnen. Zíj plezier in dit bijzondere restaurant en papa en mama óók! Heeeeerlijk!

 • Antwoord Annelieke van der Meer 10 september 2017 at 12:49

  Dat zou een super leuk verjaardagscadeau zijn ?? met mijn man en 2 kinderen, genieten ?? fingets crossed ?

 • Antwoord Janne 10 september 2017 at 13:06

  Wij, mijn vrouw en onze drie kinderen (7 jaar, 5 jaar en 5 jaar) durven nu de kinderen wat groter worden steeds vaker buiten de deur te eten. We zijn wel elke keer op zoek naar een leuke kindvriendelijke plek. Ook zouden wij graag Jufrouw van Zanten zouden wij heel leuk vinden om te proberen. Als het bevalt nemen we oma daar ook eens naar toe ?

 • Antwoord Ling Choi 10 september 2017 at 13:19

  Ze zitten hier in de buurt waar we op fiets kunnen gaan. Ik ben een paar keer voorbij gefietst en het lijkt mij ook leuk om samen met onze tienerzoon van 15 jaar te dineren. Een aanwinst en het maakt de buurt ook een stuk leuker! Voorheen gingen we altijd naar het centrum maar dichtbij huis is ook fijn.

 • Antwoord Guus Reuter 10 september 2017 at 13:22

  Wat zullen we genieten aan alle kanten,
  Als we dit winnen bij juffrouw van Zanten!
  Met ons jongen en de meid,
  Gaan we zeker genieten van alle vlijt

 • Antwoord Jill 10 september 2017 at 13:30

  Jaaaa wat leuk! We zouden het supertof vinden om nog even gezellig met ons gezinnetje met twee kleine kids te komen eten voordat onze derde spruit zich aankondigd in november.

 • Antwoord Barbara Bouman 10 september 2017 at 13:37

  Onze meiden zijn ontzettend gek op uit eten gaan. Ze vinden het zo ontzettend gezellig met elkaar tafelen. Het liefst gaan wij dan ook naar wat leuke tentjes.. deze hebben wij nog niet getest. En zal dus nog van een keuring door onze meiden moeten worden voorzien. Dat zullen ze leuk vinden die smulp(apen)!

 • Antwoord Anne Marie Oud Ammerveld 10 september 2017 at 13:44

  Samen met man en mijn boefje van 4! Lijkt me leuk!
  En ik denk dat ik mijn buren en hun pasgeboren boefje ook mee vraag. Lijkt me gezellig en spitten we gewoon de kosten. Ik zeg win-win en super gezellig!

 • Antwoord Anne Marie Oud Ammerveld 10 september 2017 at 13:46

  Samen met mijn man en mijn boefje van 4! Lijkt me leuk!
  En ik denk dat ik mijn buren en hun pasgeboren boefje ook mee vraag. Lijkt me gezellig en splitten we gewoon de kosten. Ik zeg win-win en super gezellig!

 • Antwoord Marianne Hermans 10 september 2017 at 16:18

  Zeer graag zou ik bij jullie mooie zaak komen eten met mijn man en zoon van net 12 jaar. Alledrie onze verjaardagen vieren op de plek waar ik om de hoek geboren ben zou echt helemaal fantastisch zijn.

 • Antwoord Ramonda Bercovitz 10 september 2017 at 16:50

  Dat zou geweldig zijn. Wie weet komen mijn man en ik dan ook nog toe aan eten als de kleintjes zich vermaken in de speelhoek ??

 • Antwoord Lianne 10 september 2017 at 19:49

  Wat is dit een super leuke actie,,
  Ik zou dit erg leuk vinden om te winnen,, dan kunnen wij met onze 5 kindjes eens gezellig,en spelende wijs eten ,, als de kids zich vermaken kunnen wij ook genieten van ons eten.? ?

 • Antwoord Nicoline van Zanten 10 september 2017 at 19:49

  Ja dat lijkt me fantastisch! Samen met mijn moeder en de kids of met manlief ter ere van onze 8-jarig relatie deze week. Leuk dat er een naamgenoot als restaurant is!

  Groetjes,

  Nicoline van Zanten

 • Antwoord Janneke, Rutger en Lasse 10 september 2017 at 20:04

  Wij zijn al heel lang fan
  Van juffrouw van Zanten.
  Vanwege de zandbaktafel, babychino en mooie boeken
  En niet te vergeten: de overheerlijke pannenkoeken!
  Maar avondeten hebben we nog niet gedaan
  Dus we moeten maar snel eens gaan!

 • Antwoord Thamar 10 september 2017 at 20:04

  Heel leuk!! Ik ken t nog niet, maar ben altijd op zoek naar leuke tentjes om met mn kleine boy van 2 jaar te eten! Vooral in Rotterdam. Ook al woon ik er niet meer. Ik kom er nog heel vaak, juist om me niet altijd een burgerlijke mama te voelen haha… met mn man en zoon zou ik gaan!

 • Antwoord Ida Heinmert 10 september 2017 at 20:09

  Velen willen al komen, en wij ook! Lijkt mij superleuk samen met manlief Joost en dochterlief Nora. We gaan duimen en hopen op een avondje uit!

 • Antwoord Monique 10 september 2017 at 20:13

  Wat een leuke actie!
  Ik ben bijna uitgerekend en dit zou een leuk 1ste uitstapje zijn met de baby en onze dochter van 1,5 jaar (Als m’n man zich gedraagt mag hij mee) ! Overigens was café du midi ook een super tip! Daar hebben we al een super ontbijt en lunch gehad met vrienden en de kids! ??

 • Antwoord Lisa Borstlap 10 september 2017 at 20:14

  Jaa wat zou dat heerlijk zijn!! Ons zoontje (bijna 4) en dochtertje (2,5) zijn snel afgeleid en willen vaak kunnen spelen tijdens het uit eten gaan. Omdat dat vaak niet op prijs wordt gesteld, gaan we eigenlijk nooit met zn viertjes. En áls we gaan, ligt er voor ons zoveel druk op dat het totaal niet meer ontspannend voelt. Hier lekker eten zou ideaal zijn en zouden we heeeel graag een keer proberen!!

 • Antwoord Jantien 10 september 2017 at 20:18

  Ik zou heel graag samen met m’n man, Nika (9) en Joaquin (4) willen komen eten (op dinsdag 26-09 ?) we zijn 10 jaar geleden op die dag geregistreerd partner geworden toen ik zwanger was van onze dochter Nika. We doen eigenlijk nooit zoveel met die dag, maar na 10 jaar zou het wel gaaf zijn om het op deze manier te mogen “vieren” ❤️

 • Antwoord Daphne van Altena 10 september 2017 at 20:27

  Nu ze mee kunnen eten is het leuk om uit eten te gaan en ze nieuwe smaken te laten uitproberen. Wij zouden het etentje graag winnen! Wat we meenemen naar van Zanten? Speelgoed en aanverwanten 😉

 • Antwoord Monique Smits 10 september 2017 at 20:32

  Wat een leuke actie! Al lang van plan om wat vaker ‘uit eten’ te gaan als gezin, maar met 3 druktemakers komt het er bijna nooit van.
  Binnenkort wordt onze tweeling 9 (op 16 september), dus dat zou een mooi moment zijn om dit goede voornemen in praktijk te brengen: uit eten met de liefde van mijn leven, Willem én onze 3 kinderen, Nina, Art en Peije ♥️♥️♥️

 • Antwoord Nanette de gooijer 10 september 2017 at 20:34

  Oh deze heerlijke plek met vrienden al eens aangedaan met vaderdag, maar met ons gezin alleen zou ook erg leuk zijn!!

 • Antwoord Sandra Henrichs 10 september 2017 at 20:57

  Ik zou het graag voor mijn dochter Femke met haar gezin (man, zoon en zijzelf) willen en dan kan ik misschien als oma aanschuiven. Zou wel erg tof zijn!!!

 • Antwoord Sabine 10 september 2017 at 21:02

  Ik wil graag winnen voor mijzelf en mijn partner de vader van mijn twee dochters en voor mijn bonusdochter. En als klap op de vuurpijl nemen we de moeder van bonusdochter ook mee, meer zielen meer vreugde. Vieren dat we het samen in zo’n ingewikkelde situatie toch goed doen!

 • Antwoord Wilma Soesman 10 september 2017 at 21:18

  Al heel lang wil ik naar Rotterdam, mijn geboorteplaats en mijn kinderen en kleinkinderen mijn jeugdplek laten zien. Toeval, ik heb in de Eerste Jerichostraat gewoond en in de Vredehoflaan op school gezeten. Als ik niet win komen we toch een keer bij jullie eten.

 • Antwoord Marieke 10 september 2017 at 21:19

  Ik wil graag winnen zodat ik mijn zusje haar gezinnetje mee kan nemen. Ik ben nu zelf ruim 6 maanden zwanger en mijn zusje is voor mij de baby expert die overal vanalles van weet. Als spw’er en als mama van mijn neefje en nichtje. We willen haar graag bedanken voor alle raad, daad, kleertjes, Whatsapp hulplijn, oefensessies met de kids, er cetera! En waar beter dan bij dit superleuke kindvriendelijke én superlekkere restaurant <3

 • Antwoord Evelien 10 september 2017 at 21:29

  Wat een leuke actie!
  Ik ben een Rotterdam-fan uit Enschede 🙂
  Het zou fantastisch zijn om voor het eerst een bezoekje te doen aan deze stad samen met mijn man en zoon Dorus (3)
  Heerlijk eten én spelen!

 • Antwoord Mandy van noort 10 september 2017 at 21:59

  Ik zou graag willen winnen om mijn nichtje vanessa van zanten mee te nemen.Ik gun haar veel lekkers en vrolijkheid omdat ze veel verdriet heeft nu ze haar moeder heeft verloren.En omdat ze altijd voor een ander klaarstaat.Liefs mandy

 • Antwoord Manon 10 september 2017 at 22:02

  Het lijkt mij een geschikte locatie om samen met mijn 2 dochters en man te dineren! Eerst shoppen in Rotterdam en afsluiten bij juffrouw van Zanten!

 • Antwoord Jolanda 10 september 2017 at 22:08

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag willen komen eten met mijn man en onze lieve kinderen (7, 4, 1)! Wat zouden ze genieten bij juffrouw van Zanten!

 • Antwoord Rosanne van 't Veer 11 september 2017 at 03:09

  Ideaal zo’n hotspot waar we makkelijk en gezellig met onze drie dochters van bijna 6 weken, 3 jaar en 4 jaar naar toe kunnen gaan voor een gezonde maaltijd terwijl de oudste meiden lekker kunnen spelen en ik samen met mijn man kunnen genieten. Ik verheug mij er nu al op!

 • Antwoord Jenneke 11 september 2017 at 08:24

  Oh wat leuk! Juffrouw van Zanten is de eerste plek die ik ben tegengekomen waar we en héérlijk kunnen eten en waar onze peuterzoon niet meer weg te slaan is 😉
  En omdat alles biologisch is kan onze dochter van een half jaar ook al meedoen!
  Ik zou graag komen eten met mijn man en onze twee kinderen.

 • Antwoord Anouk 11 september 2017 at 09:17

  Heel cool om deze kidsproof spot uit te proberen! En een beetje qualitytime met de hub en dreumes Lux a.k.a The Cutie is altijd goed ?. Fingers crossed.

 • Antwoord Suzanne 11 september 2017 at 09:33

  Na zes maanden ziekenhuis in, ziekenhuis uit is de rust een beetje teruggekeerd in ons gezin. We zijn nog niet met zn drietjes uit eten geweest en dit zou een mooie eerste keer zijn. Ondanks het ontbreken van een roze wolk na de geboorte van Ella (nu zes maanden) zijn we inmiddels zo ver dat ze iedere dag een gouden randje geeft. Tijd voor een feestje dus!

 • Antwoord Vanessa Peeters 11 september 2017 at 10:36

  Wij wonen in belgie en zijn verliefd geworden op Rotterdam en zijn vele eetplekjes.
  Op 13 augustus is ons gezinnetje een zoontje rijker geworden, en dus op 13 september is deze rakker al een maand oud. Deze wedstrijd winnen zou de perfecte gelegenheid zijn om onze eerste trip met 4, mama, papa, grote broer van 13 en onze Emile, naar Rotterdam te komen. Bovendien stond Juffrouw van Zanten reeds op mijn ‘places to go’ lijst 🙂

 • Antwoord Femke 11 september 2017 at 14:20

  Afgelopen weekend zijn we voor de allereerste keer met ons gezinnetje en vrienden bij Juffrouw van Zanten geweest. En we schamen ons dood als Rotterdammers dat dit de eerste keer was! We hebben genoten van de heerlijke brunch en het prachtige speelgoed. Vanaf nu grijpen we iedere gelegenheid (zoals deze winactie) aan om naar Juffrouw van Zanten te gaan! 🙂

 • Antwoord Floor 11 september 2017 at 15:18

  Een winactie, hmm toch altijd even kijken wat het is, maar invullen ho maar! Juffrouw van Zanten trok toch mijn aandacht, wat een leuk zaakje! Wachten op de win actie zou zonde zijn dus hup hup met Juul op de fiets voor koffie en lunch! Nu doe ik alsnog mee want Juul en ik nemen papa ook graag mee voor diner!

 • Antwoord Veerle 11 september 2017 at 15:55

  Wat een super leuke actie. Dit is mijn laatste week werken en dan ga ik met verlof? Eerste kindje. Ahhh spannend! Dan ga ik heeeeeel graag met mijn nichtjes Rotterdam onveilig maken dus daar hoort juffrouw van zanten zoiezo bij! Want dat is wat tantes doen verwennen!!!

 • Antwoord Marlous van Vliet 11 september 2017 at 19:02

  Omdat uiteten gewoon heel gezellig is met je gezin zeker bij JvZ

 • Antwoord Silvia van den Hoek 12 september 2017 at 22:00

  Wat een leuke actie! Via de Kleine Rotterdammer toch wel nieuwsgierig geworden naar dit restaurant. Als ik mocht kiezen, dan zou ik mijn man, dochter en zoon meenemen. Onze dochter die donderdag 7 jaar wordt, is allesbehalve een goede eter. Uit eten gaan is dan ook vaak een hele puzzel, en dus doen wij dat ook niet zo vaak. Verder dan pannenkoeken en pizza komt het niet. Ik ben erg benieuwd wat ze zou willen proeven van deze menukaart.

 • Antwoord Gigi 13 september 2017 at 04:18

  Ik zou heel graag met mijn man, zoontje (3) en dochtertje (1) uiteten willen. Dit omdat wij op 12/9 4 jaar getrouwd zijn en op deze dag geen oppas hadden om het buiten de deur te vieren. Ik heb eerlijk gezegd toen niet gedacht aan mevrouw Van Zanten. Hiermee zou het opa’s probleem opgelost kunnen worden. Kinderen vermaken zich heerlijk daar!

 • Antwoord Gigi 13 september 2017 at 04:20

  En Ow ja! Natuurlijk ook omdat bij mevrouw Van Zanten super goed wordt omgegaan met mijn glutenintolerantie!! Ik ben benieuwd naar hun diner mogelijkheden!

 • Antwoord Hanna Willemsen 13 september 2017 at 19:18

  Na twee jaar hard studeren naast een fulltime baan, heeft mijn man zijn diploma binnen. Dat feestje vieren we natuurlijk sowieso. Maar mijn zoontje (5) en ik zouden hem ook graag in het zonnetje willen zetten met een etentje voor drie!

 • Laat een reactie achter