Hoe vaak heb ik niet met één van mijn beste vriendinnen of mijn zusje in de trein richting Amsterdam gezeten speciaal om te gaan shoppen bij hotspot We are Labels…

Men, wat ben ik blij dat deze winkel nu ook in het Rotterdamse geopend is!

We are Labels is één van mijn favoriete shops als het om fashion gaat. En nee, niet voor kids maar voor mijzelf. De merken zijn modern en hip en daarnaast ook nog eens betaalbaar. Je vindt bij We are Labels veel Scandinavische merken en daar word ik alleen maar blij van. Denk aan Modstrom, Just Female, Samsoe & Samsoe en Second Female. Stuk voor stuk merken die net weer even anders dan anders en toch modieus en van goede kwaliteit.

We are Labels

De Rotterdamse We are Labels biedt naast een damescollectie ook een collectie voor mannen aan. Ook kun je er terecht voor toffe accessoires en cadeautjes. Dus… op naar de Meent en shoppen maar!

We are Labels

Meent 119-121, Rotterdam. Bekijk hier de website voor meer informatie en openingstijden.