In de Rotterdamse Zwaanshals zit er zo eentje: een sieradenwinkel waar zowel de mama’s als de mini’s erg blij van worden.

En ja, dan heb ik het natuurlijk over MBR-bracelets & more! Ik volgde MBR al een tijdje op Instagram en werd erg hebberig van al het moois wat ik bijna dagelijks voorbij zag komen. Tijd dus om een bezoek te brengen aan de winkel.

MBR

In de winkel tref je, buiten een hele fijne sfeer, een geweldige collectie van handgemaakte sieraden en accessoires aan. Ik voelde me net een klein meisje in een snoepjeswinkel, wat ziet alles er mooi uit! Het aanbod is heel groot, voor ieder wat wils dus. Voor mij persoonlijk zijn de metalen armbanden van Cotton Candies favoriet: hier kun je je eigen tekst in laten slaan. Leuk om aan te schaffen ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, zoals een geboorte of verjaardag.

MBRVoor kindjes, en dan met name meisjes, is MBR ook een hele fijne plek. Er worden diverse workshops voor ze georganiseerd en je kunt er terecht voor het houden van een kinderfeestje. Daarnaast zijn er ook sieraden voor kinderen te koop. Leuk om cadeau te geven!

MBR

Heb je geen tijd om de winkel te bezoeken? Geen nood! MBR heeft ook een fijne webshop waar je alle artikelen kunt bestellen.

MBR

 

MBR-bracelets & more, Zwaanshals 325A, Rotterdam.
Klik hier voor meer informatie.