Het moet nog december worden, maar mij maken alvast plannen wat we komende kerst gaan doen. Blijven we thuis of gaan we toch lekker uiteten? Om eerlijk te zijn heb ik wel zin in dat laatste: met elkaar naar een fijn restaurant, goed eten en zelf geen gedoe in huis. Maar dan volgt meteen ook de vraag: welke restaurants zijn tijdens kerst in Rotterdam geopend en waar kun je goed met kinderen terecht? Kleine Rotterdammer heeft een selectie voor je gemaakt, lees snel verder!

Deze Rotterdamse restaurants serveren met kerst een kindvriendelijk menu

Stroom

Bij Stroom kun je op eerste en tweede kerstdag terecht voor een brunch. Speciaal voor kinderen is er ook dit jaar weer een kinderzaal waar kids naar hartelust kunnen tekenen en knutselen.

Hotel New York

Fijn, een hotspot die op beide kerstdagen geopend is! Naast het kerstdiner kun je bij Hotel New York ook terecht voor een ontbijt-en brunchbuffet (tussen 8.00 en 14.00 uur) of voor een Kerst Afternoon Tea (tussen 14.00 en 17.00 uur). Extra fijn: tijdens kerst is er kinderopvang in een aparte zaal!

Dudok in het Park

Ben je al bij het nieuwe Dudok in het Park geweest? Staat bij mij hoog op het lijstje! Op tweede kerstdag is deze hotspot in het Park bij de Euromast geopend voor ontbijt, lunch, high-tea en borrel.

ss Rotterdam

Ook op het voormalig stoomschip ss Rotterdam kun je op zowel eerste als tweede kerstdag met kids terecht, voor hen is er namelijk een speciaal kindermenu aanwezig. Schuif je liever aan voor een dinerbuffet? Ook dat kan! Op de website van ss Rotterdam tref je alle informatie en prijzen aan.

Supermercado

Dit fijne kindvriendelijke restaurant aan de Witte de Withstraat is op tweede kerstdag geopend vanaf 17.00 uur. Geen kerstmenu, maar gewoon lekker a la carte eten. En zoals altijd zijn kinderen van harte welkom bij Supermercado.

Brasserie Waalhaven

Kerst vieren met uitzicht op vliegtuigen? Ga dan naar Brasserie Waalhaven! Je kunt er op kerstavond terecht voor een kerstdiner en op tweede kerstdag voor een kerstbrunch of diner. Oh ja, kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee!

Dit lijstje wordt de komende tijd nog verder aangevuld. Houd Kleine Rotterdammer dus goed in de gaten voor meer inspiratie!