Direct aan de start-en landingsbaan van Rotterdam-The Hague Airport vind je Brasserie Waalhaven. Een kidsproof hotspot waar je een keer geweest moet zijn!

Een brasserie bij een vliegveld klinkt misschien niet als de meest voor de hand liggende plek om even lekker tot rust te komen en te genieten met kids. Toch kan dit bij Brasserie Waalhaven maar al te goed! Want mede door de ligging is er genoeg te zien en te doen voor de kleintjes.

Brasserie Waalhaven

Bij het overhandigen van de menukaart blijkt al hoe kindvriendelijk deze plek is. De kids krijgen namelijk ieder een hun eigen kindermenu-boekje met daarin onder andere een kleurplaat en een doosje potloden. Buiten tref je daarnaast nog een speeltuin aan en kunnen de kinderen door middel van bordjes in de tuin van alles leren over de vliegtuigen die zij voorbij zien komen.

Brasserie Waalhaven

De menukaart voor volwassenen is ook niet mis. Je kunt er ieder moment van de dag genieten van de lekkerste en verse gerechten. De Rotterdamse kroketten smaakten erg goed! Wij gaan weer heel snel terug naar deze fijne plek om nog meer gerechten van de menukaart uit te proberen…

Brasserie Waalhaven, Malpensabaan 3, Rotterdam. Klik hier voor de website.