Een jaar geleden kon je op Kleine Rotterdammer lezen over de toen nieuwe webshop Hoeked. En hiep hiep hoera, want Hoeked viert nu de eerste verjaardag!

Hoeked

Een fijne werkplek in huis, ik hou ervan! Want als freelancer met kids komt het regelmatig voor dat ik thuis mijn laptop openklap. Soms aan de keukentafel, maar meestal zonder ik me liever af in ons kantoor boven. En ook dan is het prettig om deze werkplek zo aangenaam mogelijk te maken, met handige accessoires die er ook nog eens leuk uitzien. Immers, een saai bureau inspireert niemand, toch?

Hoeked

Hoeked voor kids

Behalve voor volwassenen is Hoeked er ook voor kids. Want wow, wat zijn er gave kinderbureaus en stoelen voor kids verkrijgbaar! Ik vind het bijna jammer dat Ruben nog geen huiswerk heeft, ik zie hem al helemaal zitten op zijn kamer aan een bureau. Gelukkig kun je bij Hoeked ook terecht voor kindermeubels die het prima doen in de woonkamer.

Hoeked

Actie | Pikaplant Jar

Eén van de eyecatchers in ons huis is de Pikaplant Jar: een glazen stolp met een Coffea Arabica plantje. De stolp is hermetisch afgesloten en het plantje houdt zichzelf in leven door het hergebruiken van zuurstof, voedingsstoffen en water. De stolp staat bij ons al een tijdje en de plant wordt er alleen maar mooier op. De Pikaplant kan helaas niet met de reguliere post mee en kan daarom worden afgehaald in Bergschenhoek. Wil jij een Pikaplant Jar bestellen en woon je in Rotterdam, Capelle aan den IJssel of Lansingerland? Dan komt iemand van Hoeked ter gelegenheid van de eerste verjaardag de stolp persoonlijk bij je bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Mooi toch? Wil je hier meer over weten? Mail dan naar info@hoeked.com of kijk op de website.

Gefeliciteerd Hoeked, keep going!