Ik had al een tijdje in mijn hoofd hoe het geboortekaartje voor Boris eruit zou moeten zien. Marieke van Mevrouw Emmer ontwierp het kaartje voor ons et voilà, dit is het geworden!

Ontwerp voor het geboortekaartje

Voor Boris wilde ik een soortgelijk kaartje als dat we voor Ruben hadden: enkel, staand en simpel zonder teveel poespas. En omdat Boris de nieuwste Kleine Rotterdammer zou zijn, vond ik het leuk om het kaartje echt Rotterdams te maken en om het kaartje de kleuren van Kleine Rotterdammer mee te geven. Ik had het helemaal in mijn hoofd: zo moet het kaartje eruit komen te zien. Maar ja, wat doe je dan verder? Wie kon het kaartje precies zo voor mij maken? Ik struinde internet en Instagram af en kwam zo terecht bij Marieke van Mevrouw Emmer.

Mevrouw Emmer

Op de website van Mevrouw Emmer zag ik meteen dat wij een wel heel goede match zouden zijn. Marieke ontwerpt namelijk kaarten die gebaseerd zijn op steden en skylines. Ik zag verschillende Rotterdamse kaarten met gebouwen voorbij komen die ik ook op ons kaartje wilde hebben. De Markthal omdat mijn zusje er woont (best friend van Ruben), de Erasmusbrug en de Euromast. Ook wilde ik graag een tram op het kaartje, omdat wij vaak samen met de tram naar de stad gaan en natuurlijk mocht ook ons eigen huis niet in de skyline ontbreken. Net echt!

Ik nam contact op met Marieke en zij wist in het eerste ontwerp al meteen het kaartje zo te schetsen zoals wij het graag hebben wilden. Ik kan me nog herinneren dat ik op kantoor aan het werk was toen het ontwerp in mijn mailbox binnenkwam. Het was dat de naam van Boris er al op stond, anders had ik het ontwerp vast en zeker trots aan iedereen laten zien.

Boris is geboren!

En ja, op maandag 6 februari was het zover en werd Boris geboren. Nog dezelfde dag namen we contact op met Mevrouw Emmer om de laatste gegevens aan haar door te geven. Binnen 48 uur lag er een pakketje op de deurmat: het drukwerk was klaar en de kaartjes konden worden verstuurd.

Mevrouw Emmer

Ben jij ook op zoek naar een tof geboortekaartje? Ik kan je Mevrouw Emmer echt aanraden. Marieke denkt mee, de kaartjes zien er erg mooi uit en worden ook nog eens snel geleverd. Wil je meer weten over Mevrouw Emmer? Bekijk dan zeker eens de website.