Nog geen twee jaar geleden zijn we verhuisd van een jaren ’30 woning naar een nieuwbouwhuis aan de rand van de stad. Best even wennen, maar wel heel fijn met twee kids. Over de inrichting van ons nieuwe huis deden we destijds niet zo moeilijk: ach, we zien wel hoe het er straks uitziet. Een huis vormt zich wat mij betreft gedurende de jaren en we weten nu steeds beter wat we mooi vinden en wat er écht bij ons past. En daarom ruilen we onze oude vertrouwde meubels in voor nieuwe items. Passend bij ons, bij ons huis en vooral bij onze nieuwe situatie met twee kids. 

Wishlist

Ik vind het fijn om niet alle nieuwe meubels en accessoires in één keer te kopen, maar stap voor stap te werk te gaan. Op deze manier krijgt ons interieur steeds meer vorm en kan ik zien of het plaatje dat ik in mijn hoofd heb, nog steeds klopt. Ik heb inmiddels al een heel wensenlijstje met mooie spullen die er ooit echt moeten gaan komen en het Deense merk MENU Design staat wel heel hoog op mijn wishlist.

MENU Design

MENU Design

MENU Design heeft een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken. Wat mij betreft zijn ze daar prima in geslaagd, want wow, wat een toffe items! Niet alleen de design meubels zijn om hebberig van te worden, de accessoires mogen er ook zijn! En omdat het bijna moederdag is, heb ik de mooiste design woonaccessoires van MENU Design voor je op een rijtje gezet.

Cadeautips voor moederdag

MENU Design

#1. Bottle Grinder peper- en zoutmolen
#2. Kettle Theepot 1.5L
#3. Troll Vaas
#4. Norm Wire Bowl fruitschaal
#5. Chunk of Marble kaarsenhouder

Vind jij deze accessoires net zo mooi als ik? Laat deze blog dan ‘per ongeluk’ even zien in huis. Alvast een fijne moederdag!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign