Kennen jullie Mr.Hinkle al? Dit is dé Rotterdamse webshop voor stoere kleding voor hippe boys!

Voor boys? Ja, je leest het goed! Isabelle, de eigenaresse van de shop, vond het tijdens haar zwangerschap lastig om leuke kleding voor haar op komst zijnde zoontje te shoppen. Isabelle houdt, net als ik, niet van de standaard roze en blauwe kleding. Na de geboorte van haar zoon Ezra kwam Isabelle er via Instagram achter dat er gelukkig toch wel veel Nederlandse merkjes waren waar zij goed kon slagen. En tadaa, zo is het idee voor haar webshop geboren. Mr.Hinkle biedt je toffe Nederlandse merken van goede kwaliteit én geschikt voor jongens!

Toffe merken

Zelf vind ik het maar wat leuk om rond te neuzen in de webshop van Mr.Hinkle. Je komt er de bekendere Rotterdamse merken als Little Indians en Sproet & Sprout tegen, maar ook het merk Musje en het Mr.Hinkle label dat Isabelle onlangs zelf introduceerde. Gaaf!

Mr.HInkle

Mr.Hinkle is stiekem ook leuk voor meisjes

Als ik de collectie van Mr.Hinkle zo bekijk, vind ik eigenlijk dat er ook echt wel toffe items voor meisjes tussen staan. Wat mij betreft kunnen meisjesmama’s hier dus ook heel goed slagen!

Give-away

Binnenkort organiseren Kleine Rotterdammer en Mr.Hinkle samen een give-away actie. Houd de website daarom goed in gaten! To be continued…

Wil je meer weten over deze toffe webshop? Bekijk hier de website!