Oké, als je moeder bent wil je dus echt wel dat de stijl van je kids en de kinderkamers matcht met wie jij bent. Ester, zelf moeder van 2 meiden, begreep dit maar al te goed en startte Mies & Co, hét label voor stijlvolle en hoogwaardige textielproducten.

Mijn eerste ontmoeting met Mies & Co

Ik kan me nog goed herinneren dat ik Ester voor het eerst ontmoette. Het was de eerste dinsdag van september 2017 en Ester kwam bij een van de meiden van kantoor op bezoek. Ik was onder de indruk van haar verhaal. Toen haar pasgeboren dochter vier maanden in het ziekenhuis lag, mistte ze een fijne omgeving voor haar en haar gezin. Hoogste tijd om daar iets aan te doen, besloot ze. Gevolg: met Mies & Co ontwerpt en produceert ze nu de mooiste producten om een fijn en comfortabel plekje voor je kleintje in huis te creëren; denk aan lakentjes, dekens en slaapzakjes. Nog specialer werd deze ontmoeting voor mij omdat ik niet heel veel later die dag heel snel naar huis moest voor Boris. Hij had een ALTE-syndroom en moest met de ambulance naar het ziekenhuis toe. En natuurlijk was mijn hoofd vooral bij Boris, maar het verhaal van Ester kon ik ook in het ziekenhuis niet loslaten. Boris mocht vrij snel mee naar huis, voor Ester en haar pasgeboren kleintje duurde het maar liefst 4 maanden.

Mies & Co deken

Mies & Co insider

En ja, toen ik dus de oproep van Mies & Co zag waarin stond dat zij insiders zochten, hoefde ik niet lang na te denken. Dat is iets voor mij! Niet alleen omdat de filosofie van het merk me heel erg aanspreekt, maar ook omdat ik de producten echt heel mooi vind. Als insider mag je dus ook producten testen en wij kregen het teddy-dekentje met kolibries erop. Niet alleen heerlijk warm voor koude dagen en nachten, maar ook nog van een hele goede kwaliteit en dito afwerking. En staat natuurlijk helemaal geweldig in de kamer van Boris, maar dat had je vast al begrepen. En om je een idee te geven van wat je nog meer van Mies & Co kunt verwachten, deel ik graag mijn favoriete items van dit mooie merk met je:

Mies & Co

Tof toch? Ik heb de vlaggenlijn (links boven) inmiddels besteld en kan niet wachten tot deze ook in de kamer van Boris hangt.

Wil je meer weten over dit mooie merk? Kijk dan eens op de website van Mies & Co. Grote kans dat er mooie dekentjes, lakentjes of knuffels in je winkelmandje belanden. Just saying!