In het najaar van 2015 kon je op Kleine Rotterdammer al lezen over het nieuwe toffe en verantwoorde speelgoed van Sweet Heroes. En hoe gaaf is dit! Kleine Rotterdammer mag nu een Sweet Heroes pop inclusief viltstiften verloten!

Sweet Heroes zijn ontelbare helden in één. Ze staan te popelen om te helpen, te troosten, op avontuur te gaan, of aan het lachen te maken. Maar eerst moet jij hén helpen. Ze zien namelijk niets. En hoe kunnen ze nou spannende verhalen vertellen of grapjes maken zonder mond? Met de bijgeleverde viltstiften breng je Sweet Heroes tot leven en worden ze alles wat je wilt. En wil je iets nieuws? Doe ze dan in de wasmachine en ze zijn zo weer wit. Steeds opnieuw.

Hoe maak je kans op een Sweet Heroes pakket?

Heel simpel! Laat een reactie achter op het Facebook bericht of Instagram bericht van Kleine Rotterdammer over deze winactie.

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 26 april. De winnaar ontvangt uiterlijk 29 april persoonlijk bericht.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Sweet Heroes is door de ASN Bank uitgekozen tot één van beste 6 duurzame initiatieven van Nederland. Middels een crowdfunding campagne krijgt Sweet Heroes de kans om te groeien. Zo maken nog meer mensen in Nepal kans op een beter bestaan. Wil je hier meer over weten of wil je ook een bijdrage leveren door het kopen van Sweet Heroes? Klik dan hier.

Sweet Heroes