Meet Sweet Heroes, het nieuwste en leukste verantwoorde Rotterdamse speelgoed!

Sweet Heroes is nog niet zo lang geleden ontwikkeld en het belooft nu al een succes te worden! De poppetjes van Sweet Heroes zijn namelijk niet zomaar popjes die je kunt inkleuren. Door de speciaal ontwikkelde viltstiften kun je de popjes wassen als je toe bent aan een nieuwe tekening. Zo kun je jouw held steeds opnieuw weer van een andere tekening voorzien. Easypeasy toch?

Sweet Heroes

Poppie kleuren, mama!

Daarnaast maken de viltstiften het verschil. Je kunt al bijbehorende viltstiften aanschaffen die veilig in gebruik zijn voor kindjes vanaf 2 jaar. De echte Kleine Rotterdammer, bijna 2 jaar oud, vond het geweldig om een pakket te mogen uitproberen. “Poppie kleuren mama, wow!”. Voor de wat grotere kindjes kun je kiezen voor viltstiften die je, wanneer ze op lijken te zijn, zelf weer kunt bijvullen met water.

Sweet Heroes

Sweet Heroes verantwoord cadeau

De poppetjes, Babu (‘jongen’) en Nanu (‘meisje’) genaamd, worden in Nepal gemaakt van duurzaam geteeld katoen. De opbrengsten van de verkoop van de popjes gaan voor een groot gedeelte weer terug naar Nepal. Zo maak je niet alleen een kindje in Nederland blij, maar ben je ook nog eens verantwoord bezig. Mooi toch?

Benieuwd naar meer informatie? Bekijk hier de website van Sweet Heroes!