Een tijdje geleden stonden Ruben en ik voor de camera van Annemarie, eigenaresse van Klik-Klak Fotografie. Zo fijn dat zij foto’s van ons samen heeft gemaakt! Ik ben blij met het resultaat én de manier waarop Annemarie met Ruben omging. Hij voelde zich meteen op zijn gemak en durfde hierdoor voor de camera helemaal zichzelf te zijn. En yes, Kleine Rotterdammer mag nu een zwangerschaps-fotoshoot ter waarde van €150,- verloten! Word jij de gelukkige winnares van deze shoot?

Wat kun je doen om deze shoot te winnen?

Meedoen is heel simpel. Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij graag zou willen winnen. That’s it! Kans maken kan tot en met zaterdag 21 januari 2017. De winnaar wordt zondag 22 januari bekend gemaakt op het Instagram account en de Facebook-pagina van Klik-Klak Fotografie. Volg één van deze twee accounts dus om te zien of jij gewonnen hebt.

Voorwaarden

Voor deze win-actie gelden de volgende voorwaarden:
> De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld.
> De gewonnen prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.
> De datum van de fotoshoot wordt bepaald in overleg met Klik-Klak Fotografie.
> De fotoshoot vindt uiterlijk 30 september 2017 plaats.
> De fotoshoot vindt plaats in Rotterdam: bij je thuis of op een externe locatie. Dit wordt in overleg met Klik-Klak Fotografie bepaald.
> Na de fotoshoot ontvang je 10 digitale beelden.
> Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Ouders van Nu boxen 468x60
Heb je niet gewonnen? Geen nood! Volg Klik-Klak Fotografie op Facebook of Instagram en blijf zo op de hoogte van andere toffe acties. En heb je sowieso interesse in een shoot? Neem dan contact op met Annemarie.

Good luck!

Laat jij je reactie hieronder achter? Houd er dan rekening mee dat het even duurt voordat je bericht zichtbaar is op de website. Dit is om spam te voorkomen. Dankjewel voor je begrip!