Afgelopen weekend mocht ik proeven bij Brasserie [H]eerlijk in het Rotterdamse Kleiwegkwartier, een fijne hotspot waar je met een gerust hart ook met kids terecht kunt. 

Brasserie [H]eerlijk: Brasserie Heerlijk of Brasserie Eerlijk?

Moet ik nu Brassie Heerlijk of Brasserie Eerlijk zeggen? Eigenlijk zijn beide termen van toepassing op dit kidsproof restaurant aan het Bergpolderplein. Ten eerste heeft deze hotspot een biologische inslag en kun je er dus ‘eerlijk’ eten. Daarnaast, en dat moet echt even gezegd worden, is het eten er ook écht heel erg lekker. We bestelden er de duizendgatenpannenkoekjes met blauwe bessen en een saus van oranjebloesem, boter en honing en als tweede gerecht kozen we voor het 12 uurtje. Yum!

Brasserie Heerlijk

Kindvriendelijk restaurant

Hoewel Brasserie [H]eerlijk in eerste instantie geen kindercafé is, kun je er wel heel goed met kinderen terecht. Ruben was niet mee op de bewuste zondag, maar de volgende keer is hij zeker van de partij. Voor het ontbijt en de lunch staan er genoeg gerechten op de kaart die ook lekker zijn voor kinderen (jaja, de pannenkoekjes!) en voor het diner is er een speciaal kindermenu beschikbaar. Daarnaast is er voor kinderen genoeg te doen om ze even figuurlijk zoet te houden: kleurplaten inkleuren, spelletjes spelen of gewoon even stiekem meegluren met de kok.

Brasserie-Heerlijk

Benieuwd geworden naar Brasserie [H]eerlijk? Neem hier vast een kijkje op de menukaart!

Brasserie [H]eerlijk, Bergpolderplein 6a, Rotterdam

 

OvN Schooltas 468x60 jpeg