Vraag een willekeurige Rotterdammer waar stadsbrasserie Dudok bekend om staat en grote kans dat je “appeltaart” als antwoord krijgt. 

En ja, om te weten waarom Dudok juist bekend staat om de taarten, moet je het gewoon zelf gaan ervaren. In een art-deco pand op de Rotterdamse Meent kunt je zeven dagen per week, van vroeg tot laat, terecht voor één van de lekkerste appeltaarten van Rotterdam. Knapperige en smaakvolle korst, verse appel en een lekkere crumble: dat maakt de appeltaart van Dudok zo lekker.

SAMSUNG DIGITAL CAMERAMaar er is meer! Want naast taart kun je bij Dudok ook terecht voor een uitgebreide lunch, borrel of diner. De kaart bestaat uit een combinatie van verschillende goede Nederlandse en Europese gerechten met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

En heel fijn voor de ouders onder ons: ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een speciale mini-leestafel met kinderboeken en speelgoed, er zijn volop kinderstoelen en er is een verschoontafel aanwezig. En door het geroezemoes om je heen, is een klein beetje herrie maken wat mij betreft best toegestaan.

Dudok, Meent 88, Rotterdam
www.dudok.nl