Hebben jullie ook een zwak voor winkeltjes en koffiebarretjes waar overal wat te ontdekken valt, zo eentje waar je wordt verrast? Nou, bij Maak Rotterdam in Spangen gebeurt dat zeker!

Rotterdamse Creatievelingen

Wat maakt Maak? De Rotterdamse creatieveling! In de winkel zijn niet alleen creaties van de eigenaresse Femke (onder andere supertoffe tipi’s en kussens) te vinden, maar ook allerlei andere producten van Rotterdamse makelij staan er op de plank. Ook kan je hier regelmatig terecht voor creatieve workshops en wordt er iedere dinsdagochtend gezamenlijk gehaakt en gebreid. Hoe leuk is dat?! En kids zijn dan natuurlijk ook meer dan welkom!

Maak Rotterdam Femke

Maak Rotterdam maakt ook lekkers

Naast alle toffe Rotterdamse producten, kan je bij Maak Rotterdam ook terecht voor lekkere koffie (in TE leuke ouderwetse kopjes) en huisgemaakte taart! Er is zelfs ook een glutenarme en suikerarme optie. Ik was er in de middag en had meer trek in iets hartigs, dus ik ging voor een tosti. Jeetje, wat een toppers staan er hier op de kaart. Wat dacht je van een tosti brie, vijgenjam en spek? Of de geitenkaas, pesto en spinazie? Ik ging voor die laatste. Lekker!! Verder biedt de kaart nog veel andere lekkere dingen. En wat ik top vind: de broodjes kan je allemaal bestellen als een enkele of dubbele boterham. Handig voor de kleine Rotterdammertjes, of voor als je zelf niet kan kiezen.

Maak-Rotterdam_tosti

Tekenen op de muur

Voor die kleine Rotterdammertjes is ook een speelhoekje ingericht in de winkel, waar ze lekker kunnen spelen. En ze kunnen op de muur tekenen. En daar houden wij van! Het is wel altijd moeilijk om ervoor te zorgen dat je mini niet ook gaat spelen met al die leuke dingen in de winkel, maar buiten dat is het zeker de moeite waard om hiervoor naar de Mathenesseweg te gaan. Oh, en met het mooie weer in aantocht: er is een heerlijke tuin met zitjes! Klinkt goed, toch?

Maak Rotterdam, Mathenesseweg 81A, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren