Wat is het toch fijn om met nog 5 inspirerende dames één kantoorruimte te delen. Sinds een jaar ‘zitten’ we bij Spaces aan het Rotterdamse Hofplein en gebeurt er van alles in ons office.

Bijpraten aan de eettafel

We zijn allemaal 30+, hebben bijna allemaal kids en staan zo ongeveer hetzelfde in het leven. Daarnaast zijn we allemaal ondernemer en terwijl we allemaal iets anders doen, hebben onze bedrijven toch veel raakvlakken met elkaar. Niets fijner dus dat we bij elkaar terecht kunnen met vragen en ook om even te sparren voor advies. En natuurlijk is het bovenal heel gezellig om met gelijkgestemden in één ruimte te kunnen werken.

Hay stoelen

Design tafels

Omdat we dol zijn op mooie spullen en koffie drinken, mocht een design tafel niet ontbreken toen wij een jaar geleden ons kantoor inrichtte. We kozen voor de Hay CPH20 eettafel, een mooi rond exemplaar waar we met gemak allemaal aan kunnen zitten.

Bijzondere eettafel

En wist je dat er aan deze design tafel van Hay een heel bijzonder verhaal kleeft? In Denemarken bestaat een traditie die kenmerkend is voor de kracht van het land op het gebied van vormgeving en design. Wanneer een universiteit of school een nieuw gebouw in gebruik neemt, wordt aan een bekende een designer gevraagd het volledige meubilair te ontwerpen. Om deze reden vroeg de Københavns Universitet aan Ronan en Erwan Bouroullec of zij de inrichting van de nieuwe faculteit van geesteswetenschappen op zich konden nemen. Uiteraard moest het nieuwe interieur een stijlvolle ode aan Scandinavisch design zijn, maar wat de universiteit nog veel belangrijker vond was dat het meubilair de faculteit een huiselijk sfeer zou geven. En als het om deze tafel gaat, is de missie van de ontwerpers meer dan geslaagd. Niet alleen bij de universiteit in Kopenhagen, maar zeker ook in ons kantoor.

Design tafel van Hay

Wil je meer weten over design tafels? Bezoek dan eens de website van MisterDesign voor meer inspiratie of de blog die ik eerder schreef over de mooie Hay stoelen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren