Komend weekend is het weer zover: de klok gaat een uur terug! En behalve dat het fijn is dat het weekend een uurtje langer duurt, kan het met kleine kids soms wel een uitdaging zijn. Want waren ze voorheen om 7.00 uur wakker, is de kans groot dat ze nu om 6.00 uur al naast je bed staan. Je snapt ‘m: tijd om de deur uit te gaan voor een lekker ontbijt. Maar welke Rotterdamse hotspots zijn in het weekend al vroeg geopend? Kleine Rotterdammer zocht het voor je uit.

Deze Rotterdamse hotspots zijn in het weekend vroeg geopend

Juffrouw van Zanten

Bij Juffrouw van Zanten heb je twee keer kans! De vestiging in de Lusthofstraat gaat om 8.30 uur open en de vestiging in West om 8.45 uur. En reken maar van yes dat ze er lekkere ontbijtjes serveren.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en Tweede Middelandstraat 27, Rotterdam

Lilith

De echte vroege vogels kunnen hun hart ophalen bij Lilith op de Nieuwe Binnenweg. Denk aan loeiwarme koffie en de lekkerste pannenkoeken van Rotterdam. En dat vanaf 8.00 uur ’s ochtends. Dit wil je!
Lilith, Nieuwe Binnenweg 125a, Rotterdam

By Jarmusch

Nog zo’n fijn plekje waar je al om 8.00 uur terecht kunt: By Jarmusch aan de Goudsesingel! Bij de Breakfast Diner van Rotterdam eet je niet alleen de lekkerste eiergerechten, maar ook voor pannenkoeken en wafels ben je hier aan het juiste adres.
By Jarmusch, Goudsesingel 64, Rotterdam

Wat zijn jouw favoriete hotspots die in het weekend vroeg geopend zijn voor een fijn ontbijtje? Deel jouw tip in een reactie onder dit bericht en wij vullen ons lijstje aan. Merci!