Oh yes, daar is ‘ie dan: de nieuwste Juffrouw van Zanten in Rotterdam West!

De nieuwste aanwinst van Juffrouw van Zanten

Op de hoek van de Heemraadsingel en de 2e Middellandstraat is vanaf vandaag de nieuwste Juffrouw van Zanten te vinden. Nog geen jaar geleden opende Juffrouw van Zanten haar deuren in Kralingen (dat werd meteen een hit) en nu is er ook voor de inwoners van West goed nieuws. De tweede vestiging oogt met de vele ramen iets lichter dan de hotspot in Kralingen, maar is verder niet heel anders dan haar grote zus. Ook hier vind je hetzelfde mooie concept terug met het stijlvolle interieur, een fijne kaart (ook in de avond!) én vriendelijk personeel.

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Met kids naar Juffrouw van Zanten

Ook bij deze Juffrouw van Zanten kun je goed met kids terecht. Er is weliswaar geen speelhoek aanwezig, maar de bakken speelgoed die je in de tafels kunt pluggen maken alles goed. En nog meer goed nieuws: bij lekker weer kunnen ze terecht in de achtertuin met speelhuis en zandbak. Maar wie denkt dat Juffrouw van Zanten er alleen is voor ouders met kinderen, heeft het mis. Ik spreek er bijvoorbeeld met een vriendin af om bij te kletsen, drink er met de man een kop koffie als we toevallig in de buurt zijn of ik plof er neer met mijn laptop als ik nog even wil werken.

Juffrouw van Zanten kindvriendelijk

Opening

Ik had geluk en mocht woensdag bij de opening aanwezig zijn. Ik heb de nieuwste aanwinst van Rotterdam dus al bekeken en kan je maar een ding zeggen: Juffrouw van Zanten in West is een hotspot die je niet wilt missen. Go see yourself!

Juffrouw van Zanten Rotterdam West, 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Foto’s: Prisca Visser

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren