Brrr… wat is het koud! Nu koning Winter eind februari toch nog ineens zijn intrede heeft gedaan, leek het ons een uitstekend moment om een top 5 te maken van de beste plekken om een warme chocolademelk te gaan drinken.

5 keer warme chocolademelk drinken

Kek Delft

Bovenaan ons lijstje een absolute hotspot als het om warme chocolademelk gaat: Kek Delft. Het is dan wel niet in Rotterdam, maar helemaal de moeite waard om speciaal voor naar Delft te gaan. Hier maken ze een echt feestje van je warme choco met slagroom en mini-marshmallows, jammie!
Kek, Voldersgracht 27, Delft

Bonte Koe Chocolade

De heerlijke chocolade van Bonte Koe is al meer dan 25 jaar een begrip in Rotterdam, maar wist je dat je in de winkel in Rotterdam Centrum ook terecht kunt voor een heuse chocolate tea? Proef van de heerlijke bonbons en taartjes onder het genoeg van verse thee of koffie. Natuurlijk serveren ze hier, hoe kan het ook anders, ook warme chocolademelk.
Bonte Koe Chocolade, Delftse Vaart 26, Rotterdam Centrum

KEET

Wij zijn fan van KEET! We kopen hier veel van onze kadootjes, verwennen onszelf af en toe met iets leuks voor in huis, en je kan hier ook supergoed terecht met je mini! Wist je dat ze hier niet alleen de gewone chocolademelk serveren, maar je hier ook terecht kunt voor witte chocolademelk? Als dat geen goed idee is voor je kleine zoetekauw, dan weten wij het ook niet meer!
KEET Rotterdam, Oppert 2a, Rotterdam

Lof der Zoetheid

Ontbijt, lunch, zoete zaken. Dat is de ondertitel van Lof de Zoetheid. Wij zijn sowieso al fan van deze plek aan het Noordplein en kijken altijd likkebaardend naar alle taartjes in de vitrine. Daar past met dit weer ook uitstekend een warme chocolademelk bij, nietwaar?
Lof der Zoetheid, Noordplein 1, Rotterdam

CHCO Café

CHCO HotschocspoonTen slotte een waar chocoladeparadijs: het Chocolate Company Café aan de Oude Binnenweg. Ik koos hier voor een hotchocspoon van melkchocolade aan een kaneelstokje. Je smelt je hotchocspoon vervolgens zelf in je hete melk. Werkelijk goddelijk! Voor de echte chocoladeverslaafden onder ons: je kan hier ook aan de High Choc. Dan krijg je niet alleen een high tea voorzien van de nodige chocolade-ingrediënten, maar krijg je er ook een warme chocolademelk en een chocoladefondue bij.
CHCO Café, Oude Binnenweg 109a, Rotterdam

Waar ga jij aan de warme chocolademelk?

Zo komen we dat staartje van de winter wel door! Waar gaan jullie de komende dagen opwarmen?

BewarenBewaren