Ken je Nine Bar al? Dit is een heel fijne plek om even helemaal tot rust te komen onder het genot van super lekkere koffie.

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie

Want daar staat Nine Bar namelijk bekend om, de koffie. De naam van deze hotspot zegt het eigenlijk al, want de koffie wordt gezet met een druk van 9 bar. Nine Bar is een ideale plek om de krant te lezen, rustig wakker te worden na een misschien wel ietwat onrustige nacht met kids of om lekker bij te praten met een vriend of vriendin. Het is een klein tentje, dus misschien niet per se de beste plek is om uren te zitten met kinderen, maar de sfeer is er goed. Lekker huiselijk en het is fijn ingericht met een bar in het midden van de zaak. Je kunt hier met je kids een tosti eten, limonade drinken of een lekkere warme chocolademelk. De tosti en latte macchiato zijn in ieder geval goedgekeurd.

Nine Bar

Nine Bar

Nine Bar = fijn terras

In de zomer is dit een fantastische plek omdat het terras van Nine Bar op een plein staat waar geen auto’s of fietsers zijn. Kinderen kunnen hier lekker hun gang gaan terwijl jij de boel in de gaten kunt houden. Verder kun je hier terecht voor een Nine Bar ontbijtje, lunch of voor een goed wijntje! Tip: kijk ook op het bord aan de muur voor de wisselende specials.

Nine Bar terras

Zeker doen: ga meteen even langs kinderboekenwinkel de kleine kapitein!

Aan de overkant van Nine Bar zit kinderboekenwinkel de kleine kapitein. Ga daar zeker even een kijkje nemen voor bijzondere en mooie kinderboeken, maar ook speelgoed, spelletjes, cd’s of knuffels van boeken. In de winkel worden ook vaak leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Perfect om te combineren met een bezoekje aan Nine Bar!

de kleine kapitein

Nine Bar Rotterdam, Botersloot 44a, Rotterdam

BewarenBewaren